DAT flyver til Gdansk på juleshopping

NYHEDER:

I år flyves midtjyderne til Gdansk i Polen med afrejse den 10. december og hjemrejse den 11. december. Det er anden gang, at DAT flyver fra Midtjyllands Lufthavn på juleshopping til en storby i Europa.

I oktober igangsatte DAT en afstemning på deres Facebook side om hvilken juleshopping-destination, der skal besøges i år. De mange Facebook følgere kunne stemme på tre destinationer; Gdansk, Hamborg og Göteborg. ”Igen i år har der været en kæmpe interesse for turen, og det er vi meget glade for”, fortæller Jesper Rungholm, direktør hos DAT.

Den 1. november blev vinderbyen for juleshopping offentliggjort på DATs Facebook side og i år flyver DAT til Gdansk. ”Vi flyver fra Midtjyllands Lufthavn den 10. december om morgenen og retur igen den 11. december sidst på eftermiddagen. Flyveturen tager 1 time og 45 minutter, så deltagerne vil have god tid til at opleve den specielle julestemning”, siger Jesper Rungholm.

Billetter blev revet væk
Flere af DATs følgere på Facebook har efterspurgt turen. Billetterne blev sat til salg den 1. november kl. 12.00, og indenfor et par dage var størstedelen af billetterne solgt. ”Der er stadig få billetter til salg og prisen er kun 799,- for en tur/returbillet. Overnatningen står man selv for. Det er ikke noget, vi tjener penge på”, siger Jesper Rungholm.

”Vi er utrolig glade for DATs initiativ med en juleshopping tur fra Midtjyllands Lufthavn. Midtjyderne har vist stor opbakning til turen, og at de gerne vil benytte deres lokale lufthavn til udenlands rejser”, siger Frans Bjørn-Thygesen, lufthavnschef i Midtjyllands Lufthavn og fortsætter: ”Det samme billede tegner sig efter, at Apollo og Bravo Tours har meldt deres ankomst med rejser til Kreta og Rhodos næste sommer”.

DAT har de seneste to år også fløjet på juleshopping fra Bornholm til en storby i Europa.
”På Bornholm har det været en stor succes, og i år er vinderbyen for bornholmerne også Gdansk, så midtjyder og bornholmere mødes anden weekend i december i den polske by”, slutter Jesper Rungholm. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk