Børn fra Skive bager til fordel for BørneTelefonen

Foto: Pixabay
NYHEDER:

Torsdag d. 11. oktober går det løs, når børn og unge fra Skive trækker i forklæderne og deltager i Bag for en Sag 2018. Salget af bagværket går til BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Oktober måned bliver atter fyldt med velduftende bagværk, når knap 80.000 børn og unge over hele landet kaster sig ud i diverse bageprojekter til fordel for BørneTelefonen. Der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når Bag for en Sag endnu en gang løber af stablen.

Aakjærskolens SFO i Skive vil igen i år deltage i Bag for en Sag.

“Vi slår Bag for en Sag sammen med vores bedsteforældredag den 11.oktober. Her vil der være nogle forskellige aktiviteter, hvor det samtidig er muligt at købe de forskellige muffins, som børnene har bagt i løbet af ugen – så der er lagt op til, at vores børn kan få en hyggelig dag med deres bedsteforældre,” fortæller Sanne Frederiksen, der er pædagog i Aakjærskolens SFO, og tilføjer:

“Vi har været med til Bag for en Sag fra start, fordi vi gerne vil lære vores børn at hjælpe andre og bidrage til en god sag.”

Dermed er børn fra Skive med til at sørge for, at endnu flere børn og unge i Danmark kan få rådgivning på BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Bag for en Sag er en årlig tilbagevendende begivenhed, der er blevet afholdt siden 2005, som giver mulighed for at have det sjovt med at bage, tale om de problemer, der kan fylde hos børn – og hjælpe.

”Vi er rigtig glade for, at så mange børn i hele landet bakker op om Bag for en Sag, og hjælper os med at sørge for, at endnu flere børn har mindst én voksen, der lytter og hjælper. BørneTelefonens frivillige rådgivere er der for børn og unge, når livet slår knuder,” siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

BørneTelefonen havde sidste år 50.000 samtaler med børn og unge om alt fra kærlighed og uvenskab til mobning, forældrenes skilsmisse og overgreb.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk