Bizz Up vil vinde dyst for at hjælpe indlagte børn

Foto: Legeheltene
NYHEDER:

Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom.

Med dette motto in mente har Lise Korsgaard, grundlægger af Bizz Up, sagt ja til at deltage i en dyst, for at hjælpe indlagte børn på Regionshospital Viborg, imod tre andre erhvervsfolk fra Silkeborg.

Lise Korsgaards plan er at vinde den såkaldte Legedyst, hvor hver virksomhedsgrundlægger modtager 10.000 kroner og som herefter skal yngle til et langt større beløb.

Første skridt på vejen til sejr, har Lise fået doneret 4 Arne Jacobsen 7’er stole fra firmaet Holmris B8 Møbler, som herefter skal dekoreres af de 4 kendte kunstnere Kristian von Hornsleth, Peter Viskinde, Joey Moe og Hella Joof. Senere skal stolene sælges på auktion inden den 21. december, hvor Legedysten afsluttes og vinderen findes blandt de fire grundlæggere.

Udover auktionen over de 4 helt unikke stole, som alle kan byde på, har Lise Korsgaard startet en indsamling hvor alle kan bidrage med et beløb uanset størrelse. Vi håber naturligvis at alle i og omkring Skive Kommune vil bakke op om denne særlige indsamling, hvor vi skal vise at Skive og hele Skiveegnen kan stå sammen for at indsamle et stort beløb.

Så det du nu skal til at gøre en vaskeægte heltegerning. Når du støtter Lise Korsgaards indsamling til fordel for Legeheltene, er du nemlig med til at sikre, at vi kan hjælpe endnu flere indlagte børn på de danske hospitaler og i særdeleshed Regionshospital Viborg. Alle donationer, store som små, har en kæmpe betydning i sidste ende. Sammen gør vi en stor forskel for de indlagte børn.

Legedysten er startet af journalist og netværkstovholder Majbritt Mikkelsen fra Silkeborg, der tidligere har indsamlet penge til både Silkeborg Krisecenter og Herning Krisecenter.
Denne gang skal der indsamles penge til Legeheltene på Regionshospitalet i Viborg, som Legedysten støtter op om og donerer alle pengene til.

Legeheltene, et initiativ startet af Børneulykkesfonden, arbejder således for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark.

Legeheltene arbejder for at skabe et frirum for de indlagte børn, hvor omdrejningspunktet er leg og bevægelse, og hvor sygdom træder i baggrunden for en stund. Et frirum, hvor der er plads til store armbevægelse, tumlelege og fællesskab. Et frirum, hvor nye venskaber kan opstå, og hvor følelsen af ensomhed formindskes.

Følg Lise Korsgaards dyst direkte på BizzUp.dk, på Facebook og Instagram.
Og læs mere om dysten på Legedysten.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. august 2019, 11:00
Alene af hensyn til de ansattes helbred og virksomhedens omdømme er det en fornuftig forretning at have styr på arbejdsmiljøet.
20. august 2019, 15:00
Fredag den 23. august kl. 14.30 er der gadeteater, på Rådhustorvet i Skive, hvor KIF KIF Sisters optræder.
20. august 2019, 09:00
Youngsters er tilbage på podiet i Sejlsportsligaens 2. division 3. stævne i Skive, og denne gang med et godt forspring ned til nr. 2 og 3. der endte a point.
20. august 2019, 08:30
PR Chokolade A/S tilbagekalder 2 varianter af chokolade æsken: Orangeriet Vest. Et af chokoladerne i æskerne indeholder allergenet jordnødder (peanuts). Dette er ikke oplyst i ingredienslisten.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring