Atter flot lokal opbakning til fastelavn i Durup

Foto: SET
NYHEDER:

De seneste år har der været en stor opbakning til fastelavnsarrangementet i Durup Hallen. Dette år var ingen undtagelse, idet omkring 175 børn og voksne havde lagt vejen forbi til et par fornøjelige timer lørdag den 10. februar.       

’Vi er rigtig glade for den store opbakning, vi altid møder, når vi holder lokale arrangementer i Durup Hallen’, udtaler formand for Durup Hallens Støtteforening Poul Torp Pedersen. Han henviser blandt andet til det aktuelle fatelavnsarrangement og de ligeså populære ’Hop & Rul’-arrangementer. 

Durup Hallens støtteforening har til formål er at arrangere lokale aktiviteter i Durup Hallen og derved støtte op omkring den lokale anvendelse af hallens faciliteter. ’Det er jo ingen sag at arrangere disse aktiviteter, når folk i byen er så gode til at bakke op’, forklarer Poul Torp Pedersen afslutningsvist.

Fastelavnsarrangementet blev som forrige år arrangeret i samarbejde med Durup Hallen og sponseret af Dagli’Brugsen Durup og Spar Nord.

Durup Hallen er medlem af det lokale erhvervsnetværk Vækst i Durup, som siden 1. januar har fået Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter som tovholder.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. februar 2018, 14:00
Primo Tours og DAT holder fast i det jyske samarbejde, der sikrer de rejsende det høje serviceniveau, som de efterspørger. Det er blandt andet de fælles værdier, som ligger til grund for en ny længere aftale.
6. februar 2018, 10:00
Fastelavn nærmer sig, og børnene på Skiveegnen er i gang med forberedelserne til at fejre fastelavn - som oprindeligt var en voksenfest som varede i flere dage.
31. januar 2018, 08:00
Livet kommer ikke med en manual.
30. januar 2018, 08:00
I Skive Kommune lever vi i mindre samfund, hvor vi er dybt afhængige af hinanden, og hvor det vi gør, eller ikke gør, har betydning for andre.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring