Atter flot lokal opbakning til fastelavn i Durup

Foto: SET
NYHEDER:

De seneste år har der været en stor opbakning til fastelavnsarrangementet i Durup Hallen. Dette år var ingen undtagelse, idet omkring 175 børn og voksne havde lagt vejen forbi til et par fornøjelige timer lørdag den 10. februar.       

’Vi er rigtig glade for den store opbakning, vi altid møder, når vi holder lokale arrangementer i Durup Hallen’, udtaler formand for Durup Hallens Støtteforening Poul Torp Pedersen. Han henviser blandt andet til det aktuelle fatelavnsarrangement og de ligeså populære ’Hop & Rul’-arrangementer. 

Durup Hallens støtteforening har til formål er at arrangere lokale aktiviteter i Durup Hallen og derved støtte op omkring den lokale anvendelse af hallens faciliteter. ’Det er jo ingen sag at arrangere disse aktiviteter, når folk i byen er så gode til at bakke op’, forklarer Poul Torp Pedersen afslutningsvist.

Fastelavnsarrangementet blev som forrige år arrangeret i samarbejde med Durup Hallen og sponseret af Dagli’Brugsen Durup og Spar Nord.

Durup Hallen er medlem af det lokale erhvervsnetværk Vækst i Durup, som siden 1. januar har fået Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter som tovholder.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2018, 13:00
Trods de seneste dages regn samt forventning om mere nedbør de kommende dage, så er naturen fortsat meget tør. Nordvestjyllands Brandvæsen har dog vurderet, at...
20. juni 2018, 13:00
Trods det nyligt afblæste afbrændingsforbud, afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
5. juni 2018, 12:41
Nordvestjyllands Brandvæsen udsteder afbrændingsforbud i Holstebro, Skive, Struer og Lemvig kommuner med virkning fra den 5. juni 2018 kl. 12.00.
19. juni 2018, 15:00
Morten Friis havde to gæsteture i Aalborg og vandt med begge.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring