50 års Jubilæumsfest i Salling Hallerne

NYHEDER:

Når Sallings ældste sportshal fylder 50 år, skal jubilæet fejres med en stor fest for både små og store. D. 15. oktober inviterer Salling Hallerne i Roslev derfor til et festligt jubilæums-arrangement med aktiviteter for både børn, unge og voksne.

I Roslev har et særligt Jubilæums-udvalg gennem 1,5 år forberedt en mærkedag af de helt store, nemlig Salling Hallernes 50 års Jubilæum.

Jubilæums-udvalget bestående af bestyrerparret Karen og Kresten Skou, hallernes bestyrelse, samt frivillige repræsentanter fra 3 lokalforeninger - HRH 74, Roslev IK, samt Roslev Borger-, Handels- og Håndværkerforening - begyndte allerede i januar 2015 at planlægge hvordan jubilæet skal markeres. Og d. 15. oktober bliver en festdag, hvor alle er velkomne til at deltage i Salling Hallernes 50 års Jubilæumsfest.

I løbet af dagen er der åbent hus i Salling Hallerne, som i dagens anledning har en særlig udstilling. Her kan besøgende se billeder og fortællinger på plancher, samt videoklip, der viser Salling Hallernes 50-årige historie og udvikling.

Derudover fejres jubilæet med en række gratis aktiviteter og alle Sallings borgere, både små og store, er inviteret:

Dagen starter med et formiddags-show for de mindste børn og deres familie, når Ballonklovnen Fubbi leverer børneunderholdning med trylleri, klovneri og en masse sjov og ballade. I mellem showsene serveres der en lille forfriskning.

Lige over middag er der underholdning for de lidt større børn og andre nysgerrige, som vil opleve ’Vikingen fra Mors’ Asbjørn Riis med sit Wrestling Show ’Sved – Drøn – Brøl og masser af Action’. Efter showet vil Asbjørn Riis skrive autografer.

Sidst på eftermiddagen skal de voksne hjem og klæde om til Lederhosen og Dirndl-kjole, for aftenens fest er Bierfest med gennemført tyroler-tema og live-musik ved Madam Blå & Pop-Rockerne. Hallen pyntes op i bedste tyroler-stil og de tilmeldte festgæster skal finde deres plads ved et af de 16 lange borde, som hver repræsenterer en tysk delstat.

Arrangørerne forventer, at alle borde bliver booket og at hallen derfor bliver fyldt med over 650 glade gæster. De kan glæde sig til et brag af en Jubilæumsfest med schnitzels, kåring af bedst udklædte delstat og et veloplagt orkester, der garanterer rigeligt tyroler-stemning og musik for de danseglade. Der er stadig billetter at få ved henvendelse til Salling Hallerne.

Baren vil denne aften være bemandet af et særligt Jubilæums-personale. Det er nemlig lykkedes at sammensætte et bartender-hold, som består af Salling Hallernes tidligere ansatte. Selvom flere af de tidligere medarbejdere er flyttet fra egnen, kommer de hjem til Salling denne weekend og fylder glassene for de tørstige. Og i løbet af aftenen afgøres det hvor tørsten er størst, når man via storskærm og et særligt chip-system kan følge med i hvilken delstat, der har besøgt baren flest gange.  

Bestyrerparret Karen og Kresten Skou har naturligvis anskaffet sig hver deres kostume til Bierfesten og de håber og opfordrer til, at mange kommer udklædt, men det er ingen betingelse. Selv efter 18 år som bestyrere af Salling Hallerne er et 50 års Jubilæum en af de store oplevelser, som de glæder sig meget til. De oplyser desuden, at de har ’advaret’ byens lokale pizzamand om, at der nok bliver lidt ekstra gang i forretningen søndagen efter Jubilæumsfesten.

Jubilæumsfestens program d. 15. oktober:

Kl. 10.00: Ballonklovnen Fubbi
Suveræn børneunderholdning med trylleri, klovneri og en masse sjov og ballade.

  • Showet varer ca. 30 – 40 minutter.
  • Salling Hallen er vært for en lille forfriskning efter showet.

Kl. 12.30: ’Sved – Drøn – Brøl og masser af Action’ – Wrestling show med Asbjørn Riis
Et show for hele familien med grundlæggende wrestling-greb og faldteknikker.

  • Showet varer ca. 40 minutter.
  • Asbjørn Riis skriver autografer efter showet. 

Kl. 18.00: Bierfest med Madam Blå og Pop-Rockerne
Tyrolerfest mit und ohne Lederhosen – dørene åbner kl. 17.00 – kun adgang for tilmeldte gæster.

  • 16 borde repræsenterer 16 tyske delstater – hver med plads til 42 personer.
  • Menuen lyder på tag-selv-schnitzel mit gemüse og Jubilæumsis til dessert.
  • Konkurrencer: Bedst udklædte bord + Hvilken delstat drikker mest?
    • Baren har installeret storskærm og chip-udstyr, som registrerer gæsternes indtag af drikkevarer. På storskærmen kan der løbende følges med i hvilke borde/delstater, der har drukket mest.
  • Madam Blå og Pop-Rockerne sætter gang i festen og musikken med tyroler-stemning og senere på aftenen er der mulighed for at byde naboen op til dans, når orkestret spiller dansemusik. Der vil være korte pauser, hvor en DJ sørger for musik til de danseglade. 
  • Festen slutter kl. 1.00.  

Jubilæums-udvalget oplyser, at der oprindeligt var tale om endnu et indslag på dagens program. Men det kunne desværre ikke lade sig gøre på datoen d. 15. oktober.

Derfor vil der i anledning af jubilæet være koncert i Salling Hallerne d. 18. november kl. 20.00 med bandet ’Artful Candid’ med lokale Anton Andersen på keys/kor. Der er fri entré.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk