Stoholm Skole får ny skoleleder

Jesper Okholm er ny skolekeder på Stoholm skole pr. 1/9 2015
Jesper Okholm er ny skolekeder på Stoholm skole pr. 1/9 2015
Navnenyt:

Bente Skodborg Jensen meddeler at Stoholm Skole har ansat ny skoleleder pr. 1/9-2015. ”Vi har i går ansat Jesper Okholm som ny skolekeder på Stoholm skole”. ”Jesper er 37 år og kommer fra en stilling som udviklingskonsulent ved skoleafdelingen i Skive kommune. Før dette var han i 6 år pædagogisk afdelingsleder på Sct. Jørgens skole i Holstebro.”

Jesper har selv fire børn, og bosat i Skive kommune, og den tredje starter i Resen skole efter sommerferien.

Jesper Okholm udtaler: ”Jeg glæder mig til stillingen som skoleleder, Erling havde været leder af Stoholm skole i 22 år. Så det er noget at leve op til.

Vi tager fat i arbejdsopgaverne med implementeringen af skolereformen, som mange andre skoler i Skive og Viborg. Hvor vi skal have gjort eleverne så dygtige som muligt. Jeg Ser frem til en god sommerferie med familien. Efter ferien skal jeg i arbejdstøjet, og få afsluttet opgaverne på rådhuset og give disse opgaver trygt videre til de andre medarbejdere.

Souschef i skoleafdelingen Mette Nielsen siger: ”Vi har været meget glade for samarbejdet med Jesper og ønsker ham al mulig held og lykke fremover.

Jesper Okholm har søgt og fået nyt job som skoleleder på Stoholm Skole og fratræder sin stilling som udviklingskonsulent i Skoleafdelingen Skive Kommune pr. 1.9.2015.

Jesper kom til Skoleafdelingen 1.4.2014 fra en lederstilling i Holstebro Kommune. Det er ønsket om at vende tilbage som skoleleder, der har motiveret Jesper til at søge skolelederstillingen i Stoholm.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk