Trafik og parkering under Skive Festival 2015

Musik:

Skive Festival har i år valgt at flytte festival campen ud på Skive Fjord Camping, hvorfor Dyreskuepladsen i år skulle have været brugt til parkering. Desværre er dette ikke tilfældet grundet den store mængde regn vi fik i tirsdags.

Der vil i stedet være mulighed for at parkere på Dronningekajen og personale fra Skive Festival og hjemmeværnet vil være til stede for at guide gæster, der ønsker at parkere i området.

 

Husk at være opmærksom på, at der er standsning og parkering forbudt på havnen samt Fjordvej, Bækkevej og Svanedamsvej. Al parkering og standsning på disse veje er forbeholdt beboerne. Kørsel på Engvej har de tidligere år været ensrettet grundet trafikken omkring campen. Dette er ikke tilfældet i år, hvor kørsel på Engvej vil forløbe som normalt.

 

Som allerede nævnt har Skive Festival valgt at flytte campen ud på Skive Fjord Camping. På grund af de shuttlebusser, der vil køre mellem campen og festivalpladsen er der ikke mulighed for at parkere ved campingpladsen. Biler parkeret langs vejen vil blive fjernet for ejers regning. Der henvises i stedet til parkeringspladsen ved Dantherm, Marienlystvej 65, hvor der ligeledes vil være personale til stede. Skive Festival anbefaler derfor også, at man bliver kørt til campen og får læsset oppakningen af, så der under hele festivalen vil være plads til shuttlebusserne.

 

Udover at der vil være mere trafik end normalt, burde trafikken forløbe uden større påvirkning. Dog vil vi råde festivalgæster og andre trafikanter om at være ekstra opmærksomme og passe godt på hinanden.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk