SKIVE FESTIVAL KLAR MED DET ENDELIGE PROGRAM

Musik:

Skive Festival er nu klar til at præsentere de sidste navne og dermed offentliggøre det endelige program og spilletider for Skive Festival 2016.

Festivalen kan offentliggøre, at den landskendte DJ KATO spiller på festivalens største scene til sommer. Siden den prisvindende DJ i 2010 udgav sit debutalbum, har danskerne sunget og danset til flere af hans landeplager, og til sommer kan publikum opleve ham holde den største fest til dato.

Der offentliggøres også flere unge talenter og bands, som skal spille på scenen ROLINU!. Jimilian har for alvor slået igennem i år med nummeret ”Slem Igen”, som har rundet 9 millioner streams på Spotify. Pauline kender danskerne fra Jokerens kæmpehit ”Kun Os To”, og i løbet af foråret er hun klar med sit første solomateriale. Den unge Adam Daniel er allerede populær hos teenagepigerne og er til sommer klar til at optræde med sit nyeste materiale, som udkommer i løbet af foråret. Bandet Taxit er Danmarks nye selvgjorte rockband, som med deres debutalbum allerede har gjort sig bemærket i den danske undergrund. Double Time leverer ligeledes rock til festivalens publikum og garanterer, at det ikke går stille for sig.

Yderligere tilføjelser til plakaten er Sussi & Leo, Thomas Jones, Johnny Madsen Jam, Feldborg Duo, Tom Donovan, Heart Rock, Hovgaard Duo og Kopibandet.dk, som alle spiller i Hancock Teltet. Inden længe begynder Skive Festival et såkaldt virksomheds- og skolesalg, hvor virksomheder og skoler i større grupper kan købe festivalbilletter til en fordelagtig pris.

Mere info herom kan findes på festivalens hjemmeside, hvor man også kan læse mere om spilletider samt årets program og festival, som finder sted på Strandtangen i Skive fra d. 2.juni til d. 4. juni.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
20. marts 2019, 14:00
Adrenalin og hestekræfter er kodeordet, når Breum Borger- og Landboforening, Global Pigs og AMK (Aarhus Motorklub) den 15. juni spærrer gaderne i Breum af
20. marts 2019, 14:00
Salling Group tilbagekalder Ready to EAT salat, Grillet kyllingefilet, pasta og yoghurtdressing, grundet udeklareret allergene (sennep).
19. marts 2019, 14:30
Endnu en god grund til at besøge Fur.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring