Rosanes, Den Skaldede Kok og Wittrock kommer til Skive

Musik:

Rockabilly Heart er nu klar med deres andet album Custom Made.
Tamra Rosanes, Danmarks ukronede countrydronning,­ Olsen ­den Skaldede Kok ­bas og Morten Wittrock ­pianist/ producer er tilbage med et fantastisk opkog af rockabilly, country, honky tonk og ren rock n roll. Albumtitlen refererer til Tamra Rosanes ́ families gamle bil, en Custom made Chevy Impala fra 1959, og musikken er båret af den samme tidsånd og gennemførte finesse.

For fans af rockabilly vil sange som “Beer Buzz” og “South Island Rumble” gå rent ind , mens “Blackberry Wine”, “Louisiana Style” og “We Get What We Want” vil få country­kendere til at svinge hofterne.

Rockabilly Heart's første album fra 2013 florerede på de danske hitlister i flere uger, og albummet modtog den pres- tigefyldte pris “Rockabilly Cd of the Year” i USA ved The American Traditional Hall of Fame in Iowa.

Tamra Rosanes udtaler om den nye plade:
“Vi brænder for den musik vi spiller. Sangen “Don ́t Die With The Music in You”, er en hårdt rockende ode til at være tro mod at lave den musik man elsker, på trods af tidens trends og musikbranchens hårde kår.”

Albummet er produceret af Morten Wittrock og co produceret af Tamra Rosanes, og mixet af Noah Rosanes og Morten Wittrock. Foruden det meget stærke hold af danske musikere på albummet, medvirker Country Music Hall of Fame medlemmet Charlie McCoy på mundharpe og vibrafon. Scenen er hermed sat for endnu en tur i Rockabilly Hearts toptunede drøm af et amerikaner ­album.

Der er altid gang i den - når Rockabilly Heart kommer til byen!

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk