Mød Kandis trommeslager Frank Thøgersen

Musik:

Torsdag aften den 22. september, fra kl. 19-21, kan man på Skive Bibliotek møde Frank Thøgersen, som er trommeslager i musikgruppen Kandis.

Frank har tidligere spillet med bl.a. Bamses Venner, På Slaget 12, Fenders og mange andre. Frank vil fortælle sin historie krydret med eksempler og anekdoter set fra trommeslagerens stol. Han vil også spille nogle numre, og du vil som tilhører blive aktivt inddraget. Dem der kender Frank Thøgersen nærmere ved at ord som: Glæde og nysgerrighed er en del af hans personlighed. Gennemgående har attituden; “JA, det vil jeg gerne!” været grundstenen i hans spændende liv. 

Du kommer med på rejsen fra den første lilletromme som 10-årig, hvor drømmen om et liv som trommeslager startede og frem til i dag, hvor drømmen er blevet virkelighed. Du behøver ikke selv være trommeslager for at kunne få noget ud af aftenen. Trommerne er udgangspunktet men der vil være masser af stof til alle mennesker. Ingen tvivl om at det bliver en aften med højt humør og plads til begejstring, så kom og vær med, og sæt dit eget (musik) -liv i fokus!

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk