Lyskoncert på Skive Bibliotek

Musik:

Søndag eftermiddag den 21. februar kl. 16.00 giver Maria Elizabeth, der er født i Jebjerg, en af hendes smukke lyskoncerter på Skive Bibliotek.

Elizabeth har skrevet melodier og sange siden hun var 8 år, og hendes lyskoncert er ment som et modstykke til mange menneskers hektiske dagligdag, og som et bud på en hyggelig og varmende koncert på en kold årstid.

Til koncerten er eneste lyskilde 50 hvide levende stearinlys af forskellig type. Den stille, meditativ koncert varer 50 minutter, og instrumenterne er guitar, triangel og såkaldte chimes, der underbygger den sanselige stemning. Man kan bl.a. høre musik af Andersson/Ulvæus (Abba), Sting, Antonio Vivaldi. Men Elizabeth vil også spille numre fra sin seneste cd ”Rejse/Journey - The San Francisco Project” hvor nøgleordene er at rejse og søge. Sangene herfra fortæller om autentiske og fiktive personers rejser. Musikken er delvist inspireret af amerikansk pop- og folkemusik. 1960´ernes musik har været inspirerende. Både den klassiske, westernguitaren og el-guitaren indgår i koncerten, og sangene er delvist skrevet i Texas og delvist inspireret af bogen ”Circling San Fracisco Bay” af den amerikanske forfatter Virginia Anderson. Der serveres varm te og kaffe med krydderkage til denne anderledes koncert.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk