Dansk Motorsport Award 2016 i Horsens

Da årets Motorsport Award blev afholdt for fjerde gang onsdag den 14. januar 2015, fulgte flere mennesker med end nogensinde før.
Foto: Copenhagen Event Company
Da årets Motorsport Award blev afholdt for fjerde gang onsdag den 14. januar 2015, fulgte flere mennesker med end nogensinde før.
Motor:

Bedre, større, hurtigere

 

Dansk Motorsport Award 2015

Da årets Motorsport Award blev afholdt for fjerde gang onsdag den 14. januar 2015, fulgte flere mennesker med end nogensinde før. I selve Cirkusbygningen kan der ikke presses flere sæder ind, men via sociale medier, sportsnyheder og ikke mindst nyeste tiltag www.tv2.dk blev showet fulgt af over en million danskere.

”I dag deler vi showet op på den måde, at vi afvikler et forrygende show med mad og festlig stemning – men desværre kan der jo kun være ca. 1000 mennesker til stede i Cirkusbygningen, og derfor har vi efterhånden også udviklet et format, der fungerer via andre kanaler, som sociale medier og direkte streaming via f.eks www.tv2.dk”, forklarer arrangør Tino Thorsøe fra Copenhagen Event Company.

Selve showet blev i år fulgt af mange motorsportinteresserede, men antallet af tilmeldte medier, journalister og fotografer var også større end før set. ”I alt når sådan et show ud til langt over en million danskere, og sponsorerne eksponeres naturligvis for en langt bredere gruppe, end hvis det kun blev vist for lukkede døre”, fortæller Tino Thorsøe.

Dansk Motorsport Award 2016 i Horsens

Én af årets store nyheder er i øvrigt, at showet næste år afholdes i Jylland, nemlig i Horsens, hvor der er mulighed for, at endnu flere kan se showet live, og selve underholdningen kan få endnu et hak opad. ”Vi gør det af især to grunde” forklarer Tino Thorsøe; ”for det første har vi mærket en kæmpe efterspørgsel fra de mange jyske interessenter og motorsportfans, og for det andet har vi besluttet os for at udfordre os selv og udvikle showet, så alle kan se, at der virkelig sker noget nyt hvert år”.

Og således er planlægningen allerede i gang frem mod 2016. Indtil da kan 2015-showet ses og nydes i hele sin form med god lyd og alle priser via linket: www.danskmotorsportaward.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
24. juni 2019, 15:00
Musikmejeriet præsenterer en festival for alle - Den Rådne Banan Festival 2019.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring