Dansk Motorsport Award 2016 i Horsens

Da årets Motorsport Award blev afholdt for fjerde gang onsdag den 14. januar 2015, fulgte flere mennesker med end nogensinde før.
Foto: Copenhagen Event Company
Da årets Motorsport Award blev afholdt for fjerde gang onsdag den 14. januar 2015, fulgte flere mennesker med end nogensinde før.
Motor:

Bedre, større, hurtigere

 

Dansk Motorsport Award 2015

Da årets Motorsport Award blev afholdt for fjerde gang onsdag den 14. januar 2015, fulgte flere mennesker med end nogensinde før. I selve Cirkusbygningen kan der ikke presses flere sæder ind, men via sociale medier, sportsnyheder og ikke mindst nyeste tiltag www.tv2.dk blev showet fulgt af over en million danskere.

”I dag deler vi showet op på den måde, at vi afvikler et forrygende show med mad og festlig stemning – men desværre kan der jo kun være ca. 1000 mennesker til stede i Cirkusbygningen, og derfor har vi efterhånden også udviklet et format, der fungerer via andre kanaler, som sociale medier og direkte streaming via f.eks www.tv2.dk”, forklarer arrangør Tino Thorsøe fra Copenhagen Event Company.

Selve showet blev i år fulgt af mange motorsportinteresserede, men antallet af tilmeldte medier, journalister og fotografer var også større end før set. ”I alt når sådan et show ud til langt over en million danskere, og sponsorerne eksponeres naturligvis for en langt bredere gruppe, end hvis det kun blev vist for lukkede døre”, fortæller Tino Thorsøe.

Dansk Motorsport Award 2016 i Horsens

Én af årets store nyheder er i øvrigt, at showet næste år afholdes i Jylland, nemlig i Horsens, hvor der er mulighed for, at endnu flere kan se showet live, og selve underholdningen kan få endnu et hak opad. ”Vi gør det af især to grunde” forklarer Tino Thorsøe; ”for det første har vi mærket en kæmpe efterspørgsel fra de mange jyske interessenter og motorsportfans, og for det andet har vi besluttet os for at udfordre os selv og udvikle showet, så alle kan se, at der virkelig sker noget nyt hvert år”.

Og således er planlægningen allerede i gang frem mod 2016. Indtil da kan 2015-showet ses og nydes i hele sin form med god lyd og alle priser via linket: www.danskmotorsportaward.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
30. august 2018, 09:00
Alle kulturinteresserede borgere er inviteret, når Kulturelt Samråd Skive blænder op for kulturprisuddeling den 25. oktober kl. 16 i Kulturcenter Limfjord.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring