Dansk Motorsport Award 2016 i Horsens

Da årets Motorsport Award blev afholdt for fjerde gang onsdag den 14. januar 2015, fulgte flere mennesker med end nogensinde før.
Foto: Copenhagen Event Company
Da årets Motorsport Award blev afholdt for fjerde gang onsdag den 14. januar 2015, fulgte flere mennesker med end nogensinde før.
Motor:

Bedre, større, hurtigere

 

Dansk Motorsport Award 2015

Da årets Motorsport Award blev afholdt for fjerde gang onsdag den 14. januar 2015, fulgte flere mennesker med end nogensinde før. I selve Cirkusbygningen kan der ikke presses flere sæder ind, men via sociale medier, sportsnyheder og ikke mindst nyeste tiltag www.tv2.dk blev showet fulgt af over en million danskere.

”I dag deler vi showet op på den måde, at vi afvikler et forrygende show med mad og festlig stemning – men desværre kan der jo kun være ca. 1000 mennesker til stede i Cirkusbygningen, og derfor har vi efterhånden også udviklet et format, der fungerer via andre kanaler, som sociale medier og direkte streaming via f.eks www.tv2.dk”, forklarer arrangør Tino Thorsøe fra Copenhagen Event Company.

Selve showet blev i år fulgt af mange motorsportinteresserede, men antallet af tilmeldte medier, journalister og fotografer var også større end før set. ”I alt når sådan et show ud til langt over en million danskere, og sponsorerne eksponeres naturligvis for en langt bredere gruppe, end hvis det kun blev vist for lukkede døre”, fortæller Tino Thorsøe.

Dansk Motorsport Award 2016 i Horsens

Én af årets store nyheder er i øvrigt, at showet næste år afholdes i Jylland, nemlig i Horsens, hvor der er mulighed for, at endnu flere kan se showet live, og selve underholdningen kan få endnu et hak opad. ”Vi gør det af især to grunde” forklarer Tino Thorsøe; ”for det første har vi mærket en kæmpe efterspørgsel fra de mange jyske interessenter og motorsportfans, og for det andet har vi besluttet os for at udfordre os selv og udvikle showet, så alle kan se, at der virkelig sker noget nyt hvert år”.

Og således er planlægningen allerede i gang frem mod 2016. Indtil da kan 2015-showet ses og nydes i hele sin form med god lyd og alle priser via linket: www.danskmotorsportaward.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. marts 2019, 14:30
Endnu en god grund til at besøge Fur.
19. marts 2019, 09:00
Ryd op i dine gemmer, og begynd allerede nu at samle de ting du gerne vil af med.
18. marts 2019, 13:00
Som mindre virksomhed har man oftest ikke overblikket over alle krav, der stilles til arbejdsmiljøet.
18. marts 2019, 15:00
Produkterne er leveret efter de behov og ønsker, Kærby Tømrer havde til produktet, samt produkterne blev leveret med sætvis indpakning.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring