Smarte sneakers til drenge og piger

Smarte sneakers til drenge og piger
Smarte sneakers til drenge og piger
Mode:

RAP leverer en serie smarte sneakers her til forår og sommer, som bare er sagen for enhver aktiv pige og dreng. Alle kan være med, for modellerne ligger i snart sagt alle farver: Brun, sølv, grå, dusty navy, petrol, rød og lilla med leopard print. De er foret med det lækreste skind, og det indlagte skum giver ekstra god komfort. Alle sko produkter fra RAP er uden nikkel og chrome, da man altid hos RAP garver kernelæderet efter de gamle natur principper! Det gælder også de nye smarte sneakers, som tilmed er forstærket hele vejen rundt og især fortil, så de kan leve op til de aktive børns krav. De terrængående sneakermodeller kan derfor klare enhver udfordring i skolegården, klubben, SFO’en, i skoven eller hvor børnene færdes. Og så hører det jo med til historien, at man bare kommer i godt humør af at suse rundt med sådan nogle smarte sneakers.

SMART SNEAKER TIL AKTIVE PIGER

RAP er også ekspert i fremstilling af sko til piger med slanke fødder. Det er snart en naturlov med opsmøget gummisål, til aktive piger og drenge, som har den underfundige vane at bruge HELE sneakeren til at gå og løbe med. Den er hurtig at komme i med dobbelt velcro lukning, og så har den ekstra skum under indersålen, så den tilpasser sig enhver fod. Det sikrer ekstra god gang- og løbekomfort. Ellers er sneakermodellen fremstillet i lækkert blødt kalveskind – krom- og nikkelfrit, som altid, når det gælder RAP og med smarte detaljer og stikninger i designet. Den fås i bl.a. i silver fantasy, lilla, champagne, sølv og gul. Den går rent hjem hos pigerne.

RAP SNEAKER TIL ALLE PIGER OG DRENGE

RAP har hele tiden fokus på de store børn, tweens og teenagers, men med denne nye smarte fritids sneaker, kan teens også være med, da den fås lige fra str. 20-38! På den ene side, skal det være smart i designet, gerne med lidt pangfarver, på den anden side sundt fodtøj – læg mærke til den brede tå med plads til en bred fod - så principperne følges helt til dørs. Praktisk med velcro og hurtig at komme i og ud af. Det er absolut lykkedes at fremstille en ultimativ sneaker, som spiller med på alle parametre i forhold til målgrupperne. Som en klassisk sko fra Hallgren, en fodformet sportssko i 10 smarte modefarver at vælge imellem, heriblandt rød, navy, brun, pink, lilla leopard og sølv. Indersålen er i kraftigt bomuld, så den absorberer fugt helt perfekt

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
18. januar 2019, 10:00
Hans Jørgen Ravnborg har siden 2016 været direktør med en særlig mission hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring