Sko til de første skridt

 De helt rigtige startersko til børnene
Fotograf: RAP
De helt rigtige startersko til børnene
Mode:

STARTERSKO MED TÅFORSTÆRKNING

Her er den helt rigtige startersko fra RAP. Den er fremstillet med en stærk gummisål, som beskytter både hæl og tå. Passer altså godt til de mest aktive drenge og piger – dem der løber ligeså meget på snuden af skoen som på sålen, og derved slider en sneaker i stykker allerede efter de første 3 uger i børnehave eller skole. Kører barnet meget på scooter, er det derfor ikke noget problem med RAP skoen! Den holder til det hele. Den dobbelte velcrolukning betyder, at skoen sidder ekstra godt fast. Fås i en række sjove farver som gul, rød, navy, pink, brun. Alle ka være med – piger som drenge.


STARTERSKO TIL DE SMÅ PIGER I SPORTY LOOK

Med et farvesortiment som sølv, pink fantasy, gul og lilla, appellerer denne seje og sporty startersko direkte til de små piger. Sålen er smøget op, så den både beskytter hæl og tå. Herved slides skoen heller ikke så hurtigt, og den lille pige kan have glæde af den meget længe. Den dobbelte velcro lukning betyder, at tilpasningen ikke er et problem. Tværtimod sikrer det, at skoen sidder godt fast på foden. Sålen er super blød og skridsikker. Det sidste er også vigtigt, så de små nystartere kan komme omkring med sikkerhed i tilværelsen. Hælkappen går lidt længere op end sædvanligt –næsten så skoen ligner en basketstøvle – og det er jo netop for at yde barnet den aller bedste støtte, når de første svære trin skal tages.


STARTERSKO TIL DE HYPERMOBILE

Med denne nye model fra RAP, med den smarte og praktiske ekstra beskyttelse på snuden, er den klassiske startersko udviklet videre med høj fast hælkappe og snørelukke, så den yder ekstra god støtte til børn med hypermobile led. Den er bare det perfekte valg i den sammenhæng, men er jo også bare generelt en fantastisk startersko til alle børn. Fås i flere trendy farver, så både piger og drenge kan være med. Herligt når smuk og enkel design, farvevalg og det hele, går op i en højere enhed med optimal kvalitet, materialevalg, lækre bløde og fleksible gummisåler. Et fantastisk godt udgangspunkt for én, der skal lære at gå. Og så starter den helt nede i str. 18, så den passer fint ind som barnets først sko her i livet!

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. september 2019, 10:15
En andenpræmie i Eurojackpot og fire vindere i Lotto gav fem nye millionærer i weekenden.
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.
16. september 2019, 11:00
Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring