Forår og sommer trends indenfor sko

Mode:

TRENDS

Efter sidste sæson vil tøjmoden forår/sommer 2015 til kvinder være præget af guld og sølv med glimmer effekter, sorbet, pasteller, såvel som natur farver som army m.v.. Dertil vil man kunne iagttage, at forskellige typer prints vil vinde større indpas i modebilledet, samtidig med at det storblomstrede look så småt er på vej ud. Glimmer effekter bliver sommerens store trend i samklang med et mix af bløde pasteller. Tøjdesignerne har hentet inspiration til de eksotiske etniske mix, geometriske figurer, stærke jordfarver og mange farverige nuancer og transparens.

 

TEMAER OG FARVER

ARA lægger sig med sit skodesign forår/sommer 2015 lige i sporet på disse trends, og drager nytte af farver som guld og sølv, som præger modebilledet overalt, ledsaget af kølige nuancer i metallic. De spændende pasteller, som hvid, natur og beige, er inde i varmen, ligesom der bliver eksperimentet på hele farvepaletten med de sjove ballerinaer med sølvtå. Dertil de stærke jordfarver som forskellige nuancer af rød og blå, som vinder ved friskhed, styrke og intensitet.


KOMFORT OG FASHION

ARA kollektionen forår/sommer 2015 præges af sportslige slippers og skomodeller med hægter og snøre, komfort ballerinaer, moccasiner, sommerstøvler og joggingsko, klassiske og mere stilige pumps samt klip-klappers og sandaler med 35 mm hæl. Flere grupper af kollektionen er designet med læster fra F - K, for at kunne yde optimal komfort til alle typer forbrugere. Smart og samtidig komfortabelt, som det altid har været og er ARA’s kendetegn. ARA er af samme grund blevet et temmelig populært skomærke i Danmark - netop fordi det appellerer til alle typer kvinder af enhver alder.


MATERIALER OG HÆL

Materialerne inden for ballerinaer, sandaler og moccasiner, forår/sommer 2015, præges af børstet nappa, nubuck, ruskind, tech materialer med print og super blødt kalveskind. ARA har givet hæle og plateauer et helt nyt look ved at tilsætte diskrete metallic nuancer, ligesom hæltyperne varierer fra de helt flade til en max højde på 60 mm! Den nye damekollektion består af en lang række modeller i en skøn variation af sandaler, klip klappers, ballerinaer, moccasiner, pumps, smutters og slippers. En spændende kollektion, præget af komfortsko i smart design, og til en rimelig penge! Derfor er der som altid fuld valuta for pengene på alle hylder med ARA

 


SMARTE SNEAKERS OG BASKET STØVLER

Forrest på fotoet en lækker og super komfortabel sneaker model fra ARA, i flot blå farve og nubuk skind materialer, med fleksible gummisåler. ARA’s sneakeren er særdeles lækker at have på, ligesom den yder en perfekt komfort omkring anklen, med den bløde vulst. Fortil kan man se den praktiske fleksible elastik, som gør det nemt at få sneakeren på, samtidig med at den lynhurtigt matcher enhver fod.

Basket støvlen bagest på fotoet passer rigtig godt med sine lufthuller til forår og sommer. Den er med lunt for, og fremstillet i lækkert blødt nubuk skind materialer, og fås i farverne beige eller blå. For at få en optimal gangkomfort er basketstøvlen med fleksibel gummisål, så man står fast, og så har den en smart snøre, så den individuelle tilpasning går som en leg.

Praktisk, sporty, let og komfortabelt fodtøj til forår og sommer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
17. januar 2019, 08:00
Vil du høre mere om, hvad pseudoarbejde er, og hvordan vi slipper af med det?
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring