Et snigkig på efterår og vinters skomode 2015-2016

Mode:

DETALJEN VÆGTES HØJT I NY KOLLEKTION

Perfekt kombination til temaerne i damemoden

ARA’s kollektion efterår og vinter 2015-16 præges af smart design, funktion og pasform. 3 typiske ARA kvaliteter, som kendetegner hele kollektionen, men som man også finder helt ned i hver enkelt model! Kollektionen indeholder korte rå bikerstøvler, ankelstøvler, Chelsea Boots, forskellige sneaker typer, ballerinaer og pumps.

Detaljerne

Der er spændende applikationer på især ballerinaer og pumps i form af smarte spænder, kæder, metal lynlåse, små feminine charms, iøjnefaldende metal indsatser i hælene, og mange eye catshcers som sætter prikken over i’et i kollektionen.

Trend

Det aktuelle modetema er efterår og vinter 2015-16er ”perfekt koordination af temaerne i damemoden”. ARA’s designere har fulgt sæsonens trend, med forskellige kombinationer af hverdags look, urban chic, klassiske temaer, sports look, det feminine og elegante. Inspirationen kommer fra 90’erne tydelige silhuetter, jeans til støvlekanten, miniskørter, komfort bukser fra snowboard moden, højtaljerede, pulloveres og blazere.

Materialer og farver

ARA’s materialer er som altid af høj kvalitet med nubuck, blødt kalveskind, børstet nappa m.v., nogle med dyreprint i grå eller blå nuancer. Dertil er nogle af modellerne udstyret med ARA’s comfort flex materialer, som tilpasser sig individuelt. Vinterstøvler med goretex membran, som holder fødderne tørre og varme hele dagen. Alle ARA’s modeller er fremstillet af lækkert skindfor, med udtagelige indersåler, ligesom nogle støvletter og vinterstøvler har lækkert varmt uldfor. Diskrete farver som bordeaux, marrone, espresso, cognac, og blå-brune kombinationer runder farvepaletten af.

Mode og komfort

Med ARA går moden hånd i hånd med komfort, som understreges af udstrakt anvendelse af usynlig stretch- og flex-materialer, fleksible gummisåler og små gelé-puder, som tilsammen yder en god gangkomfort. En fantastisk kombination, som ARA har forstået i årevis. Vidderne går fra F½ - K!

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk