Personlig årbog i billeder

BOLIG & LIVSSTIL:

En personlig årbog med fotografiske øjeblikke fra året, der er gået, er en god ide – både til dig selv eller som gave. F.eks. med en CEWE FOTOBOG får du mulighed for at samle både små og store begivenheder, så du kan tænke tilbage på det forgangne år.

Tiden går hurtigt, så er der mange ting, der er værd at huske! I løbet af et helt år tages der mange billeder med både kamera og smartphone. Desværre går de ofte i glemmebogen, fordi de ligger på computeren eller smartphonen.

Med en årbog kan du omsætte billederne til en personlig bog, du kan finde frem til enhver anledning. Dette er en glædelig måde at tænke tilbage på det forgangne år med familie og venner. Årbogen er ikke kun et godt minde, men også en perfekt gave til dem, du holder af.

Året fortalt med billeder

En fotobog fra f.eks. CEWE giver et tilbageblik med nok plads til alle dine bedste familiebilleder fra fødselsdage, ferier, julen og andre specielle anledninger. Der er forskellige måder at lave årbogen på. Nogle vælger f.eks. at bygge den op omkring en fortælling ud fra de fire årstider.

Vintermånederne indleder med billeder fra eksempelvis skiferien, og overgangen til forår er tydelig med billeder af børnenes udklædning til fastelavn eller fra påskemiddagen.

Fortællingen om sommerminderne gengives med feriebilleder fra eksempelvis stranden, grillaftener i haven og cykelture i det blå. Efteråret bærer præg af billeder fra efterårsferien, og overgangen symboliseres af bladene, der skifter til de brændte farver.

Som afslutning tænker man tilbage på juleaften samt årets sidste dag – nytårsaften – hvor det forgange år fejres, og et nyt med nye oplevelser påbegyndes.

I fortællingen om de fire årstider er der ligeledes plads til ganske særlige oplevelser: Et nyt familiemedlem, første skoledag, konfirmation eller bryllup.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
8. november 2018, 15:00
En masse nye BigBlue-projekter skyder frem. Kom og hør om dem på udstillingen, der åbner i det gamle elværk på Brårupgade 18 onsdag den 14. november 2018 klokken 14.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring