Nyt halsbånd respekterer hundens natur

Nyt halsbånd gør det nemt at respektere hundens natur
Foto: Olivers.dk
Nyt halsbånd gør det nemt at respektere hundens natur
BOLIG & LIVSSTIL:

Når man møder en fremmed hund, kan det være svært hurtigt at vurdere, om hunden er venligsindet, eller det er bedst at holde afstand til den. Det gør en ny type hundesele/halsbånd noget ved. Ved hjælp af et enkelt farvesystem og tydelig tekst kan man på afstand let tolke og dermed respektere den fremmede hunds temperament.

Det kan være frustrerende at have en venlig hund, der pga. sin race straks bliver stemplet som aggressiv – eller at have en nervøs hund, som fremmede ofte kommer til at forskrække, fordi den umiddelbart virker imødekommende. Det kan også være, hunden er glad for mennesker, men ikke har det så godt med andre hunde – og hvordan forklarer man lige det på afstand? En ny type hundesele/halsbånd, der lige er kommet på det danske marked, gør det nemt at vise omverden, hvordan netop din hund har det.

Rød-gul-grøn

Hundeselen/halsbåndet signalerer hundens personlighed med farveskalaen rød-gul-grøn, og iøjefaldende tekst præciserer hundens natur. En rød sele med teksten ’Caution’ fortæller således, at her er en hund, som har brug for plads omkring sig, og som hverken mennesker eller andre hunde bør nærme sig, mens en orange med teksten ’No dogs’ angiver en hund, som ikke kan lide andre hunde, men godt kan acceptere mennesker. En gul sele med ordet ’Nervous’ oplyser om en nervøs hund, der let bliver forskrækket, og en grøn sele med teksten ’Friendly’ markerer, at denne hund gerne vil i lag med både hunde og mennesker. Endelig fås en blå sele med ordet ’Training’ til hunde under oplæring.

I hundeskoven og til træning

Hundeselerne/halsbåndene er populære i USA, og skuespiller og hundemor Vicki Berlin byder dem velkommen på det danske marked:
”Det er en utrolig god idé. Det vil være rart som ejer at kunne afkode den hund, man møder, og også kunne fortælle andre, at man måske har en nervøs eller bange hund. Super idé,” lyder det fra Vicki Berlin.

En hund kan jo ikke selv sige, hvordan den har det, men med det enkle farvesystem står det så klart, at selv et barn intuitivt kan forstå det – fx hvis hunden sidder foran en butik. Selen er også et must, hvor mange hunde er samlet til hundetræning eller i hundeskoven. Spotter du på afstand en rød eller orange sele, kan du i god tid få fat på din hund, mens du selv med fx en grøn sele kan give tegn til andre om, at de roligt kan lade deres hunde løbe hen og hilse på din.

Respekterer hundens natur

Det er OLIVERS.dk, som ellers er mest kendt for kvalitets-foderprodukter, der har bragt de nye hundeseler/halsbånd til Danmark:
”De nye hundeseler/halsbånd gør det let at respektere en fremmed hunds personlighed, så man undgår uheldige situationer både i forhold til andre mennesker og hund og hund imellem. Samtidig muliggør selerne endnu mere glædesfyldt leg for de mange hunde, der har det fint med fremmede. Det handler om at respektere hundens naturlige signaler, som nu bliver så tydelige, at der ikke er noget at være i tvivl om,” forklarer direktør i OLIVERS.dk, Dorte Kjær.

Hundeselerne/halsbåndene fås i alle størrelser – helt fra chihuahua og til de største hunderacer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. april 2019, 09:00
Natten mellem den 24. og 25. april graves igen til kloakstik på Viborgvej.
9. april 2019, 11:00
I påsken, fra den 13. april til den 22. april kl. 11.00-16.00, er der planlagt en skattejagt rundt på Borgen.
22. marts 2019, 12:00
Entreprenørfirmaet Ole Ibsen A/S i Balling overtager fra 1. april 2019 Oddense Tømrerfirma A/S.
8. april 2019, 13:00
I forbindelse med vejarbejde vil Grættrupvej i Thorum være spærret den 11. april 2019.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring