Nu får Waoo!-kunder TV3 og TV3 PULS

Nu får Waoo!-kunder TV3 og TV3 PULS i TV pakken
Foto: Energimidt
Nu får Waoo!-kunder TV3 og TV3 PULS i TV pakken
BOLIG & LIVSSTIL:

Waoo! har netop lavet en ny aftale med Viasat, som giver Waoo!’s og dermed EnergiMidts TV-kunder adgang til Viasats to populære kanaler TV3 og TV3 PULS i Lille, Favorit og Stor TV-pakke. Kanalerne bliver allerede tilgængelige fra den 1. juli 2015.

Tilføjelsen af de nye kanaler i Waoo!’s egne TV-pakker betyder, at de nu også kan ses via den web-TV-løsning, som for nylig er blevet tilgængelig for Waoo!-kunder via computer og iPad, når de befinder sig uden for hjemmet. Derudover får kunderne også fuld afgang til 48 timers tv-arkiv og funktionerne ”start forfra” og ”pause” på TV-boksen.

- Vi ved, at mange kunder vælger deres TV-udbyder ud fra, om de har Viasats kanaler med i deres TV-pakker. Vi har desuden gode erfaringer med vores løsninger til boligforeninger, hvor TV3 og TV3 PULS allerede er en del af TV-pakkerne. Vi er derfor slet ikke i tvivl om, at denne nye aftale med Viasat, som giver vores øvrige TV-kunder adgang til kanalerne, er en rigtig god nyhed for vores kunder og for os, siger Lars Kofoed Sørensen, forretningschef i EnergiMidt Fiberbredbånd.

Waoo!’s aftale med Viasat indebærer, at kunderne ikke skal betale ekstra for TV3 og TV3 PULS resten af året.

- Til januar sker der traditionelt en justering af TV-udbuddet i markedet, hvor vi forsøger at sammensætte de mest attraktive pakker og priser til vores kunder ud fra de aktuelle muligheder, forklarer Lars Kofoed Sørensen.

Aftalen med Viasat betyder desuden, at kanalerne Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat Crime og Playboy TV vil blive en del af Waoo!’s tilvalgskanaler på TV-boksen.

EnergiMidts kunder på privatmarkedet vil fortsat kunne vælge Viasats egne TV-pakker sammen med EnergiMidts fiberbredbånd og telefoni. EnergiMidts foreningskunder, som allerede i dag har Viasat-kanalerne i deres TV-pakke, kan glæde sig til, at de fremover kan se kanalerne uden for hjemmet via computer og iPad. Ligesom 48 timers TV-arkiv, pause og start forfra også bliver tilgængelig for de nye kanaler via TV-boksen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
26. september 2018, 10:00
Den prisvindende forfatter, Ry Kristensen fra Skive, har udgivet den tredje bog i serien "Den Blå Drage".
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
20. september 2018, 16:00
Torsdag d. 4. oktober 2018 starter der en ny omgang ”Lær at tackle angst og depression” for unge.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring