Genbrug i Danmark øges med nyt koncept

BOLIG & LIVSSTIL:

D’let er en ny dansk landsdækkende service indenfor genbrig. D´let afhenter ting, man skal have kørt på genbrugspladsen, så danskerne sparer tid og samtidig genbruger mere.

Fra januar 2015 kan privatpersoner, erhverv og foreninger i Danmark hver måned få hentet de ting, de gerne vil have kørt på genbrugen, ved hjælp af et nyt, kreativt koncept, der skal få danskerne til at genbruge mere. Problemstillingen, der skabte grundlaget for konceptet, var, at danskere ikke genbruger nok, og at man ikke med sikkerhed kan vide, at folk sorterer deres genbrug ordenligt.

Det skyldes, at det ofte kan være en besværlig proces at få transporteret de ting, man ønsker at genbruge, frem til genbrugspladsen, og bruge tid på at sortere efter ankomst.

D’let vil derfor komme dette problem på forhånd ved at tilbyde flere forskellige abonnementer med mulighed for afhentning ned til en gang om måneden på en abonnements baseret ordning, der vil sikre en mere stabil og langvarig mængde af genstande, der vil blive genbrugt i Danmark, samtidig med at det sikrer mere fritid til kunden – og en mere nøjagtig sortering af genbruget.


Mere organisk mængde af genbrug – også for folk med fysisk handicap

Man indgår en 1-årig aftale, hvis man ønsker at få hentet og sorteret sit genbrug løbende, hvilket faktisk kan vise sig at skabe en positiv tendens i det danske samfund, hvis man spørger stifteren af D’let, Jonar Jakobsen.

”Hvis man på forhånd ved, at man har fast afhentning af de ting, man vil have på genbrugspladsen, så vil det skabe en mere organisk mængde af genbrug. Især ved at tegne abonnement på ydelsen vil man få afleveret en støre langsigtet mængde”, fortæller Jonar Jakobsen om effekten af D’let.

Samtidig vil det gøre det muligt for folk med et fysisk handicap eller en generelt dårligere fysik, der gør det svære for dem at komme på genbrugspladsen, at få sorteret og genbrugt de ting, man ønsker. D’let hjælper nemlig gerne med at få hentet selv de sværeste objekter, så man selv slipper for at skulle besværge sig med det.

D’let er tilgængeligt i hele Danmark og det billigste abonnement starter ved 450 Kr. pr. År.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. april 2019, 09:00
Natten mellem den 24. og 25. april graves igen til kloakstik på Viborgvej.
9. april 2019, 11:00
I påsken, fra den 13. april til den 22. april kl. 11.00-16.00, er der planlagt en skattejagt rundt på Borgen.
22. marts 2019, 12:00
Entreprenørfirmaet Ole Ibsen A/S i Balling overtager fra 1. april 2019 Oddense Tømrerfirma A/S.
8. april 2019, 13:00
I forbindelse med vejarbejde vil Grættrupvej i Thorum være spærret den 11. april 2019.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring