Fotoprodukter gør festen vellykket

BOLIG & LIVSSTIL:

Konfirmation – ideer til fotoprodukter til en vellykket fest
Konfirmationsdagen har for forældre og børn særdeles stor betydning. For at denne særlige begivenhed skal blive vellykket, er der forinden utallige overvejelser - en konfirmation kræver grundige forberedelser. Du kan få hjælp på sitet onlinefotoservice.dk, hvorfra der kan bestilles invitationer, takkekort samt bord- og menukort med personlige fotos.

Festkort

CEWE CARDS-sortimentet giver mulighed for at kreere personlige invitations- og takkekort.
Gæsterne vil med sikkerhed blive fornøjede over en flot indbydelse – og senere rigtig glade for et takkekort – begge med et fint foto af konfirmanden! Den brugervenlige software muliggør benyttelse af fine layouts og designskabeloner til kortene. Selv indsættelse af videosekvenser på kortene, som via en QR-kode kan afspilles på Smartphone/Tablet, er muligt!

Festlig og kreativ fotodekoration

De individuelle bordkort er i godt selskab, når billeder af konfirmanden også pryder bordets menukort og sørger for den helt rigtige hyggelige stemning. Fotoklistermærker egner sig deslige ideelt til at gøre de fine bordkort personlige, når de forsynes med billeder af gæsterne.

Særlige øjeblikke er den bedste gave

Med konfirmationen tager konfirmanden det første skridt ind i de voksnes rækker. Derfor er denne fest meget speciel og skælsættende for hele familien. Ved siden af pengegaverne, som familie, venner og bekendte overrækker, kan mor og far selv lave en meget personlig gave i form af en billedbog fuld af skønne øjeblikke fra konfirmandens liv. En CEWE FOTOBOG tilbyder rigelig plads til billeder og anekdoter fra fødsel til ungdom. En fotobog har en høj emotionel værdi – nu og i fremtiden!

Sjove fotogaver

Et smart Smartphone- eller Tablet-cover som gave beskytter den højtelskede hverdagsledsager. Coveret kan forsynes med et personligt foto, så coveret skiller sig ud fra mængden. Falder valget på en pengegave, kan beløbet overrækkes i en sparedåse med panoramafototryk. På den måde får kronerne en personlig værdi. Mulighederne for overraskelser til konfirmanden er uanede.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk