Få styr på dit gasfyr, inden kulden for alvor sætter ind

Foto: mypresswire.com
BOLIG & LIVSSTIL:

Bruger dit fyr for meget gas? Her er de faktorer, du skal holde øje med. Har du styr på, om dit gasfyr holder dig lun, uden at det sluger unødigt meget energi? Og larmer det mere, end du synes er rart? Få styr på dit gasfyr nu, inden kulden for alvor sætter ind. Viessmanns gasfyr scorer højst på de vigtigste faktorer.

Der er særligt fire faktorer, som de fleste forbrugere bør holde øje med, når de vælger nyt gasfyr. Eller når de skal vurdere, om det eksisterende skal skiftes ud. Det er: Energiudnyttelse af gassen, årligt elforbrug, miljøbelastning og støjniveau.

Energiudnyttelsen og elforbruget er de faktorer, der sikrer, at du får mest mulig varme for pengene. Her viser de seneste tal, at Viessmanns gasfyr ligger helt i top. Der ganske enkelt udmærker sig ved at være blandt de mest effektive til at omsætte naturgas til opvarmning af hjemmet og til varmt vand.

Samtidig er de A-mærkede. A-mærket indikerer et lavt energiforbrug, så du som forbruger undgår, at dit gasfyr sætter alt for grimme spor i gas- og elregningen.

For mange forbrugere kan støj fra fyret også være en gene i hverdagen, og derfor skal man holde øje med de tal, der angiver fyrets støjniveau. Her viser de nyeste tal også, at Viessmanns gasfyr er de mest støjsvage på markedet.

Spar op til 25% på forbruget med et nyt gasfyr
Og der er rigtig god økonomi i at holde øje med de nævnte faktorer, for der kan være mange penge at spare ved det.

Hvad det præcist kan betyde for økonomien at udskifte sit gasfyr, har Poul Madsen oplevet, da han for 2 ½ år siden skiftede sit gamle gasfyr ud med et nyt Vitodens 222-W fra Viessmann.

”Det er noget nær det smarteste, jeg nogensinde har gjort,” siger Poul Madsen, der har ført nøje regnskab over sit gasforbrug, siden han fik installeret sit første gasfyr i 1983.
”Jeg har haft et gennemsnitligt forbrug på omkring 1600 kubikmeter gas siden 1983. Men siden jeg fik det nye fyr, er det faldet markant,” fortæller Poul Madsen.

De seneste to år har han brugt henholdsvis 1060 kubikmeter og 1120 på årsbasis, hvilket er et fald i forbruget på omkring 25%.

Danmarks bedste gasfyr
”Det er det øgede fokus på konstant at forbedre og optimere energiprodukter som bl.a. gasfyr, der har bragt Viessmann helt i front inden for energieffektive løsninger. Den nyeste teknologi i kedlerne betyder, at udnyttelsen af naturgassen er så effektiv, at det ikke fås bedre i Danmark. Også i Tyskland er Viessmann blandt de mest solgte gasfyr,” udtaler Simon Uldall fra Viessmann.

FAKTABOKS:
Cirka hver 6. bolig i Danmark har i dag naturgas som den primære varmekilde i hjemmet. På en såkaldt kedelliste, der administreres af det neutrale rådgivnings institut, Dansk Gasteknisk Center (DGC), kan du få overblik over de måledata, som gasfyrsleverandører på det danske marked har indrapporteret. Listen skal give forbrugerne indsigt i, de forskellige typer af gasfyrs driftsegenskaber, så man kan finde sin optimale løsning.

Listen er lavet af DGC i samarbejde med gasfyrsproducenterne og er det eneste sted i Danmark, hvor du kan sammenligne gasfyr. Den bakkes op af både gasselskaberne og Energistyrelsen. DGC er en teknologisk servicevirksomhed ejet af danske gasselskaber.

Listen over gasfyr kan ses her

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
23. maj 2019, 15:00
Lørdag den 25. maj, fra klokken 11.00 - 15.00, er der Havnens Dag på Glyngøre Havn.
23. maj 2019, 13:00
Søndag den 26. maj, fra klokken 10.00-16.00 inviterer Hjerl Hede til Fuglenes dag.
13. maj 2019, 09:00
Fredag den 17. maj, klokken 15.00, afholdes der koncert i Durup Anlæg.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring