En ny dag for cykelglæden

”Vi cykler i dag” er en helt ny dag for cykelglæden, som første gang fejres søndag d. 7. juni 2015.
Illustration: Cyklistforbundet,
”Vi cykler i dag” er en helt ny dag for cykelglæden, som første gang fejres søndag d. 7. juni 2015.
BOLIG & LIVSSTIL:

En ny dag for cykelglæden

”Vi cykler i dag” er en helt ny dag for cykelglæden, som første gang fejres søndag d. 7. juni 2015. Fem organisationer er gået sammen om dagen, der gennem en bred vifte af arrangementer hylder den danske cykelkultur og alle former for cykling i det fri.

Cykling er til hverdag, men også til fornøjelse: En familietur på cykel ud i det grønne. En tur på mountainbike i skoven med vennerne. Eller en tur med høj puls og racercykel hen ad landevejen. Vi cykler i dag er dagen, som fejrer bredden i den danske cykelkultur.

Det er Cyklistforbundet, DGI, Friluftsrådet, Danmarks Cykle Union (DCU) og Danske Cykelhandlere, der står bag dagen, som gennem en bred vifte af arrangementer skal kan sprede cykelglæden over hele landet – og give flere lyst til at cykle.

Det handler om oplevelser

Gode cykeloplevelser er nemlig det, der bedre end noget andet, kan få folk til at cykle mere, understreger Cyklistforbundets direktør Klaus Bondam:

”Cyklen er en fantastisk opfindelse. Den får os nemt og hurtigt fra A til B, men samtidig kan den også være udgangspunktet for en masse dejlige oplevelser. Vi cykler i dag handler om at skabe en rigtig god anledning for de oplevelser. Det kan være en tur på mountainbike i skoven eller en familietur med madkurv og tæppe. Det handler om frisk luft og fællesskab,” udtaler han.

Samarbejde på kryds og tværs

Vi cykler i dag træder i stedet for række lignende arrangementer, som de fem organisationer tidligere har stået bag hver for sig. For hvorfor ikke arbejde sammen, når man har det sammen mål?

Det er grundtanken bag det nye partnerskab, hvor organisationerne gensidigt trækker på hinandens netværk, erfaringer og faciliteter for at skabe en stor og festlig cykeldag i hele landet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. februar 2019, 09:00
Fastelavn nærmer sig, og børnene på Skiveegnen er i gang med forberedelserne til at fejre fastelavn - som oprindeligt var en voksenfest som varede i flere dage.
21. februar 2019, 09:00
Færøvej spærret fredag den 22 februar om formiddagen, samt fra og med mandag den 25. februar til og med torsdag den 28. februar.
18. februar 2019, 13:00
I uge 9 åbner KulturCenter Limfjord op for deres helt nye multisal med mange nye spændende hold.
20. februar 2019, 11:00
Animationsfilm fra Hospitalsenhed Midt og Skive, Silkeborg og Viborg kommuner hjælper med at skabe mere tryghed for patienterne i overgangen fra hospital til eget hjem.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring