En ny dag for cykelglæden

”Vi cykler i dag” er en helt ny dag for cykelglæden, som første gang fejres søndag d. 7. juni 2015.
Illustration: Cyklistforbundet,
”Vi cykler i dag” er en helt ny dag for cykelglæden, som første gang fejres søndag d. 7. juni 2015.
BOLIG & LIVSSTIL:

En ny dag for cykelglæden

”Vi cykler i dag” er en helt ny dag for cykelglæden, som første gang fejres søndag d. 7. juni 2015. Fem organisationer er gået sammen om dagen, der gennem en bred vifte af arrangementer hylder den danske cykelkultur og alle former for cykling i det fri.

Cykling er til hverdag, men også til fornøjelse: En familietur på cykel ud i det grønne. En tur på mountainbike i skoven med vennerne. Eller en tur med høj puls og racercykel hen ad landevejen. Vi cykler i dag er dagen, som fejrer bredden i den danske cykelkultur.

Det er Cyklistforbundet, DGI, Friluftsrådet, Danmarks Cykle Union (DCU) og Danske Cykelhandlere, der står bag dagen, som gennem en bred vifte af arrangementer skal kan sprede cykelglæden over hele landet – og give flere lyst til at cykle.

Det handler om oplevelser

Gode cykeloplevelser er nemlig det, der bedre end noget andet, kan få folk til at cykle mere, understreger Cyklistforbundets direktør Klaus Bondam:

”Cyklen er en fantastisk opfindelse. Den får os nemt og hurtigt fra A til B, men samtidig kan den også være udgangspunktet for en masse dejlige oplevelser. Vi cykler i dag handler om at skabe en rigtig god anledning for de oplevelser. Det kan være en tur på mountainbike i skoven eller en familietur med madkurv og tæppe. Det handler om frisk luft og fællesskab,” udtaler han.

Samarbejde på kryds og tværs

Vi cykler i dag træder i stedet for række lignende arrangementer, som de fem organisationer tidligere har stået bag hver for sig. For hvorfor ikke arbejde sammen, når man har det sammen mål?

Det er grundtanken bag det nye partnerskab, hvor organisationerne gensidigt trækker på hinandens netværk, erfaringer og faciliteter for at skabe en stor og festlig cykeldag i hele landet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 13:00
Der er tilfredshed i Skive Byråd og hos Danish Crown. Parterne er nået til enighed om en aftale for slagterigrunden. Skive Byråd har i dag godkendt den endelige købsaftale.
19. september 2018, 08:00
Viborg har gang på gang bevist, at animation ikke blot er animation – men kunst, underholdning, forretning og formidling på én gang.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring