Anja Funder - ny formand for Praktiserende Akupunktører

Anja Funder
Foto: Foreningen for praktiserende akupunktører
Anja Funder
BOLIG & LIVSSTIL:

Anja Funder (42) er netop blevet valgt som ny formand for foreningen af Praktiserende Akupunktører (PA), der tæller cirka 400 medlemmer. Anja Funder er uddannet akupunktør og driver egen klinik i Sorø. Tillige forsker og underviser hun inden for faget. I hendes tidligere karriere har hun arbejdet som volontør, butikschef, fodermester, afdelingsleder og eksportsælger samt undervist på privatskole samt diverse landbrugsskoler. Stillinger, som hun har opnået via en stor teoretisk baggrund, praktisk erfaring samt ikke mindst sine evner til at lede, markedsføre og kommunikere.

Med valget af Anja Funder får foreningen nu en formand med en stor faglig viden om faget, men også en formand, som kommer med en mere kommerciel tilgang til en branche, hvis medlemmer er kendetegnet som ildsjæle, der er dybt engagerede i deres fag, men som måske ikke så gode til at udbrede kendskabet til deres færdigheder. Og netop den opgave vil være én af Anja Funders første udfordringer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
30. august 2018, 09:00
Alle kulturinteresserede borgere er inviteret, når Kulturelt Samråd Skive blænder op for kulturprisuddeling den 25. oktober kl. 16 i Kulturcenter Limfjord.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring