45.000 billeder med i fotokonkurrence

BOLIG & LIVSSTIL:

Med omkring en måned tilbage af den store fotokonkurrence ”Our world is beautiful” har CEWE allerede modtaget over 45.000 fantastiske billeder. Konkurrencen giver fritidsfotografer fra hele verden mulighed for at vise deres unikke perspektiv på verden. Alle kan deltage i konkurrencen – uanset alder og ambitionsniveau – det vigtigste er passionen for at tage billeder!

Konkurrencen blev i samarbejde med artistravel og Samsung skudt i gang i august 2014 og løber indtil 31. marts 2015. Der er altså stadig rig mulighed for at deltage.

Deltagerne kan på konkurrencens website www.cewefotobog.dk uploade op mod 25 af deres bedste billeder i en af de seks kategorier: arkitektur, landskab, mennesker, natur, sport samt trafik og infrastruktur.

Juryen består af renommerede fagfolk, journalister og fotografer, som ikke kun vurderer ud fra billedernes kvalitet, men som i forhold til temaerne også lægger vægt på billedernes visuelle opbygning, og fotografens tanker bag billedet.

Vinderen får, ud over æren af at have taget det bedste billede i Europa, en eksklusiv fotorejse til Island fra artistravel til en værdi af 37.200 kr. og fotoudstyr efter eget valg til en værdi af 11.170 kr.

Samlet er der 1.000 attraktive præmier til en samlet værdi af 595.500 kr. på højkant.

Ud over de 1.000 præmier, vinder hver måneds tre bedste billeder et gavekort til fotoprodukter fra CEWE til en værdi af 375 kr. /stk. Månedernes vinderbilleder bliver præsenteret på hjemmesiden og deltager stadig i konkurrencen om hovedpræmien.

Derudover bliver der også tildelt en landepris til de bedst placeret billeder fra hvert land.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk