1500 gratis krydsord

Nu kan du løse krydsord on-line – helt gratis
Foto: krydsord.dk
Nu kan du løse krydsord on-line – helt gratis
BOLIG & LIVSSTIL:

Danmarks største krydsordside, krydsord.dk har efter 3 års levetid besluttet at rive betalingsmuren ned, og gå helt gratis. Som så mange andre medier, har krydsord.dk måttet erkende , at det er ualmindeligt svært at få danskerne til at betale for indhold på nettet.

Det betyder at krydsordselskere kan få deres lyst styret, uden at skulle slide på dankortet, uanset om man er til nemme eller svære opgaver.

De 1500 opgaver er nemlig opdelt i 5 sværhedsgrader, fra børneopgaver til ekspertopgaver, så alle kan være med. Ydermere bliver der hver dag lagt en lille daglig krydsord op, så krydsord.dk er det rene slaraffenland for krydsordsløsere.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
21. januar 2019, 11:00
Lørdag eftermiddag skulle Skive fH i gang for første gang i 2019.
21. januar 2019, 09:00
Politiet gennemfører i uge 4 en målrettet indsats mod cyklister og knallertkørere, der af og til tager unødvendige chancer i trafikken og bryder færdselsloven til gene for andre trafikanter og med risiko for ulykker.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring