10-årsdag: Første fiberkunde i Skive fejret

For 10 år siden installerede EnergiMidt sin første private fiberforbindelse til familien Ryevad i Skive. Det fejrede selskabet torsdag eftermiddag med fødselsdagskage, rød løber, balloner og limousine på Nøddevej, hvor familien bor.
Foto: Energi Midt
For 10 år siden installerede EnergiMidt sin første private fiberforbindelse til familien Ryevad i Skive. Det fejrede selskabet torsdag eftermiddag med fødselsdagskage, rød løber, balloner og limousine på Nøddevej, hvor familien bor.
BOLIG & LIVSSTIL:

For 10 år siden installerede EnergiMidt sin første private fiberforbindelse til familien Ryevad i Skive. Det fejrede selskabet torsdag eftermiddag med fødselsdagskage, rød løber, balloner og limousine på Nøddevej, hvor familien bor. Skives borgmester og EnergiMidts bestyrelsesformand var sammen med vejens beboere med til at markere dagen.

Solen skinnede og mange var mødt op for at deltage i festlighederne på Nøddevej, da EnergiMidt fejrede, at det var 10 år siden, selskabet installerede sin første fiberforbindelse hos familien Ryevad. Den røde løber var rullet ud, der var opsat en ballonport ved familiens hus, og EnergiMidt bød på fødselsdagskage fra fibercamperen, der var pyntet til anledningen. Skives borgmester Peder Christian Kirkegaard kiggede forbi for at deltage i festlighederne, og EnergiMidts bestyrelsesformand, den tidligere Sallingsund-borgmester, Jens Jørn Justesen takkede familien Ryevad for 10 års godt samarbejde.

- Det har været fantastisk at være en del af den rejse, EnergiMidts fiberforretning har været på gennem de ti år, vi har været i gang. Der er sket rigtig meget både teknologisk og i vores fiberforretning. Det er dejligt at se, at vores første kunde hænger ved efter 10 år. Det synes vi er værd at fejre, sagde han.

Og fejret blev det. Mange af vejens beboere deltog i arrangementet, hvor der blev snakket om fiber og spist masser af kagemand. Under festlighederne dukkede en limousine op, som skulle køre familien Ryevad til Højslev Kro ved Skive, hvor de skulle spise middag. Inden afgang sendte EnergiMidt 500 balloner til vejrs – naturligvis i de røde og blå EnergiMidt-farver – som en flot og farverig afslutning på en festlig eftermiddag på Nøddevej og til stor begejstring for de mange børn, der var til stede.

- Vi synes, det er rigtig sjovt, at EnergiMidt laver et arrangement som dette her, og vi har glædet os. Vores datter har været så spændt, at hun næsten ikke kunne sove i nat. Vi købte vores hus for 10 år siden, og dengang var der netop dumpet et brev ind af brevsprækken om, at man nu kunne bestille fiber, så det gjorde vi, og vi har brugt det flittigt og med stor tilfredshed siden, fortalte Søren Ryevad.

10 års udvikling med lynets hast

Meget er sket siden EnergiMidt installerede sin første fiberforbindelse i Skive. Dengang hed den gængse forbindelse 256 Kbit/s og kostede 289 kr. om måneden. I dag er den mest udbredte hastighed til privatkunder 50/50 Mbit/s, og prisen er faktisk 10 kr. lavere end den daværende pris for en 256/256 Kbit/s-forbindelse til trods for, at hastigheden i dag er næsten 200 gange så høj.

- På de 10 år er hastighederne eksploderet, og udviklingen vil uden tvivl fortsætte blandt andet på grund af den stigende interesse for streamingtjenester. Vores fibernet er fremtidssikret og fuldt ud gearet til at møde behovet for endnu større båndbredde, siger Jens Jørn Justesen.

Siden de første fiberkabler blev nedgravet, har EnergiMidts dækningsområde bredt sig, og selskabet kan i dag levere fiberbredbånd til 150.000 midtjyske adresser.

- Skive var det første område, vi gravede fiber til, og siden har vi løbende udbygget vores net i takt med den stigende efterspørgsel. Vi har haft fornuften med os, så vi har sikret os, at der har været efterspørgsel, inden vi har påbegyndt gravearbejdet. Andet kan vi ikke forsvare over for vores andelshavere, og vi er stolte af, at vi, efter 10 år, kan bryste os af at have en særdeles sund og veldrevet fiberforretning, slutter Jens Jørn Justesen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
15. januar 2019, 09:00
Reitan Distribution A/S tilbagekalder makrelsalat med gæring/ luftdannelse og med risiko for indhold af histamin.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring