Spøttrup Borg har fuld gang i rollespilsaktiviteter hele ugen

Foto: Spøttrup Borg
KULTUR:

Spøttrup Borg har masser af rollespilsaktiviteter i denne uge. De opfordre til at besøge borgen i denne uge.

MUSE®UM Spøttrup Middelalder Borg - Rollespilsriddere på Borgen i uge 28.

Kom og mød rollespilsridderne fra RollespilsSyndikatet på Spøttrup Middelalderborg!. I hele uge 28 står Spøttrup Middelalderborg i rollespillets tegn. I løbet af ugen kan børnene komme forbi til forskellige workshops, hvor de kan lave våben m.m. og lære om hverdagen som ridder på Borgen. Hver dag vil der være mulighed for at lære sjove og anderledes middelalderlege samt spøgelsestur på Borgen!

Nu kan alle børn, der besøger Spøttrup Middelalderborg i uge 28, selv lege riddere og slotsfruer.

Ugen igennem slår rollespillere fra Rollespilssyndiaktet deres flotte telt op på Spøttrup Middelalderborg - og inviterer børnene til sjove workshops, middelalderlege og rollespil. Mandag til fredag er man velkommen i teltet fra kl. 13-16, hvor man løbende kan deltage i aktiviteterne.

Alle dage kan du bl.a. lave dit eget rollespilssværd eller rosenkrans. Du kan få sminket et sejt snitsår. Du kan prøve kræfter i arenaen med en rollespilsridder - og vi hjælper også gerne med at forberede din rolle, hvis du har lyst til at spille med i lørdagens og søndagens rollespil.

Hver dag vil der være mulighed for at lære sjove og anderledes middelalderlege.

Lørdag og søndag spiller vi et sjovt rollespil på Spøttrup Middelalderborg, der tager udgangspunkt i Borgens historiske rolle i middelalderen. Her vil fire rutinerede og flot udklædte gamemasters fra RollespilsSyndikatet sætte gang i løjerne. Her foregår rollespilsaktiviteterne ligeledes fra kl. 13-16 - og lørdag og søndag er det en rigtig god ide at dukke op fra start, hvor der vil være mulighed for at blive sminket og lære noget om rollespilsregler - og ikke mindst høre det spændende spiloplæg.

Workshop:

6.-10. juli kl. 13-16

Rollespilsevent:

11.-12. juli kl. 13-16


Arrangementet holdes frem til søn. d. 12. juli 2015, kl. 13-16.

Entré: Børn: Gratis; voksne: 80,-
MUSE®UM Spøttrup Middelalderborg, Borgen 6 A, Spøttrup

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk