Sommerferie for udsatte sikret

En donation fra Arbejdsmarkedets Feriefond til Misbrugsportalen, sikrer sommerferien for udsatte børnefamilier.
En donation fra Arbejdsmarkedets Feriefond til Misbrugsportalen, sikrer sommerferien for udsatte børnefamilier.
KULTUR:

En donation fra Arbejdsmarkedets Feriefond til Misbrugsportalen, sikrer sommerferien for udsatte børnefamilier.

Arbejdsmarkedets Feriefond har givet Misbrugsportalen en bevilling på over en million kroner, der sikrer en uges ferieophold til udsatte og misbrugsramte børnefamilier.

- Jeg er utrolig glad for bevillingen, som virkelig gør en forskel for mange mennesker, der har allermest brug for det, siger Silvia Meyer, initiativtager og leder af Misbrugsportalen.

Ferieopholdet som særligt er målrettet misbrugsramte børnefamilier i Danmark, har vakt stor glæde hos de mange familier der har ansøgt. Sommerferien finder sted i Middelfart Feriecenter i begyndelsen af juli.

- Silvia Meyer fortsætter: ”Pårørende til misbrugsramte, er ofte en overset og underprioriteret målgruppe, som der kun findes få spredte tilbud til. Det er sårbare mennesker, som udover at være økonomisk pressede, har et meget begrænset netværk i deres liv.

Bevillingen fra Arbejdsmarkedets Feriefond betyder at næsten 300 udsatte personer, hvoraf de 140 er børn og unge, gratis kan deltage i Misbrugsportalens sommerferieuge, der gennemføres med støtte fra frivillige.

- ”Dét at slippe hverdagens bekymringer, se sine børn glade, og opbygge relationer med andre mennesker, giver fornyede kræfter” siger Nina Löwe Krarup, Direktør for Arbejdsmarkedets Feriefond,”og det har familierne brug for, hvis de skal ændre en vanskelig livssituation”, fortsætter Nina Löwe Krarup. Hun glæder sig over det gode samarbejde med Misbrugsportalen, der støtter familierne både før, under og efter ferieopholdene.

Arbejdsmarkedets Feriefond er en selvejende institution, der er oprettet i henhold til ferieloven. Fonden får tilført en del af de feriepenge, der ikke hæves, og anvender midlerne til ferieophold for vanskeligt stillede børn og familier.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 13:00
Der er tilfredshed i Skive Byråd og hos Danish Crown. Parterne er nået til enighed om en aftale for slagterigrunden. Skive Byråd har i dag godkendt den endelige købsaftale.
19. september 2018, 16:00
I samarbejde med Googles ”Succes Online” afholder SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter igen i år 2 workshops

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring