Skive Bibliotek laver mandeklub

KULTUR:

”Herreværelset” er den foreløbige titel på en ny klub for mænd, som muligvis vil blive etableret på Skive Bibliotek. Det kan alle interesserede komme til møde om på biblioteket tirsdag eftermiddag den 2. februar kl. 16.00.

I forbindelse med en koncert med nytårsblues, som afholdtes den 17. januar, viste det sig, at der var interesse for klubben, da der kort i pausen blev spurgt til interessen blandt de fremmødte. Musik forventes blandt andet at få en central placering i en eventuel herreklub.

Bibliotekar Stig Seidenfaden fortæller at ”Idéen egentlig stammer fra Kolding Bibliotek, hvor der med succes i nogle år har eksisteret en sådan klub. Faktisk rundede klubben i Kolding sit  møde nummer 40 for nylig. Skive Bibliotek ser gerne, at det er klubbens eventuelle brugere der afgør klubbens form og indhold, og håber samtidig, at man på mødet den 2. februar kommer frem til en råskitse for klubben”. Men spændende bliver det unægtelig, om der er interesse for at lave en klub, et frirum, et ”Herreværelse” for mænd på biblioteket!

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. januar 2019, 08:30
Fødevarestyrelsen har igennem de franske myndigheder fået oplyst at Duo oil and vinegar-sæt tilbagekaldes, da det afgiver bly.
22. januar 2019, 13:00
Siden starten af 2018 har SET afprøvet ideen om at have lokale satellitkontorer udenfor Skive.
22. januar 2019, 11:00
Gulvbranchen i Dansk Byggeri skyder kampagne i gang for at vise unge, hvordan hverdagen er for en gulvlægger.
22. januar 2019, 15:00
Vi har i dag en massiv udfordring med plastaffald. Flere steder ser vi, hvordan plastik hober sig op, forurener i havene og for en del af de forskellige plast-typer er vores eneste mulighed i dag, afbrænding eller deponi.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring