Skive Bibliotek laver mandeklub

KULTUR:

”Herreværelset” er den foreløbige titel på en ny klub for mænd, som muligvis vil blive etableret på Skive Bibliotek. Det kan alle interesserede komme til møde om på biblioteket tirsdag eftermiddag den 2. februar kl. 16.00.

I forbindelse med en koncert med nytårsblues, som afholdtes den 17. januar, viste det sig, at der var interesse for klubben, da der kort i pausen blev spurgt til interessen blandt de fremmødte. Musik forventes blandt andet at få en central placering i en eventuel herreklub.

Bibliotekar Stig Seidenfaden fortæller at ”Idéen egentlig stammer fra Kolding Bibliotek, hvor der med succes i nogle år har eksisteret en sådan klub. Faktisk rundede klubben i Kolding sit  møde nummer 40 for nylig. Skive Bibliotek ser gerne, at det er klubbens eventuelle brugere der afgør klubbens form og indhold, og håber samtidig, at man på mødet den 2. februar kommer frem til en råskitse for klubben”. Men spændende bliver det unægtelig, om der er interesse for at lave en klub, et frirum, et ”Herreværelse” for mænd på biblioteket!

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
15. november 2018, 08:00
To prisbelønnede journalister er debutanter som skribenter i årets udgave af Skivebogen, som bringer syv lokalhistoriske fortællinger spredt over 6000 år fra Skive, Salling og Fjends.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
15. november 2018, 09:00
Graasten Salater tilbagekalder Peberrod Salat. Der er risiko for plaststykker i produktet.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring