Personlig boligindretning med pallemøbler

Bogen ”Byg med paller”, som udkommer på forlaget Turbine den 8. juni, giver dig et væld af ideer til at bygge dine egne møbler og tilbehør til dit hjem af brugte paller, vinkasser og andet resttræ.
Foto: TURBINE Forlaget
Bogen ”Byg med paller”, som udkommer på forlaget Turbine den 8. juni, giver dig et væld af ideer til at bygge dine egne møbler og tilbehør til dit hjem af brugte paller, vinkasser og andet resttræ.
KULTUR:

Det er en stor trend at gøre sin bolig eller have personlig med hjemmegjorte møbler og andre projekter bygget af paller. På nettet vrimler det med ideer og billeder af folks egne projekter, og flere boligblade er med på bølgen. Det er gør-det-selv, det er genbrug og bæredygtighed, og det er ikke mindst billigt! Alle kan være med her.

Bogen ”Byg med paller”, som udkommer på forlaget Turbine den 8. juni, giver dig et væld af ideer til at bygge dine egne møbler og tilbehør til dit hjem af brugte paller, vinkasser og andet resttræ. Der er udførlige instruktioner til helt enkle og mere omfattende projekter til både inde og ude. Til inde kan du f.eks. lave en seng, et sofabord med hjul under, et ur eller en billedramme. Til ude kan du bl.a. lave en afskærmning med plads til planter, der kan give farve og duft på terrassen eller i gården, en liggestol, en blomsterkasse, eller hvad med et ”insekthotel”?

Med disse møbler kan du sætte dit helt eget personlige præg på indretningen. Det er møbler med brugsspor og en historie, som passer ind i de fleste rum, ikke mindst i studenterhybelen.

Bogens forfatter, Claudia Guther, er oprindeligt uddannet landmåler, men arbejder nu fuldt og helt indenfor det kreative felt med egne idéer. Hun har skrevet en række hobbybøger til både børn og voksne, arbejder med børn og leg, bl.a. på oplevelseslandbrug, er uddannet skovpædagog og rejser rundt på messer og tilbyder ansigtsmaling.

Bogen udkommer d. 8. juni 2015 på TURBINE forlaget

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring