Personlig boligindretning med pallemøbler

Bogen ”Byg med paller”, som udkommer på forlaget Turbine den 8. juni, giver dig et væld af ideer til at bygge dine egne møbler og tilbehør til dit hjem af brugte paller, vinkasser og andet resttræ.
Foto: TURBINE Forlaget
Bogen ”Byg med paller”, som udkommer på forlaget Turbine den 8. juni, giver dig et væld af ideer til at bygge dine egne møbler og tilbehør til dit hjem af brugte paller, vinkasser og andet resttræ.
KULTUR:

Det er en stor trend at gøre sin bolig eller have personlig med hjemmegjorte møbler og andre projekter bygget af paller. På nettet vrimler det med ideer og billeder af folks egne projekter, og flere boligblade er med på bølgen. Det er gør-det-selv, det er genbrug og bæredygtighed, og det er ikke mindst billigt! Alle kan være med her.

Bogen ”Byg med paller”, som udkommer på forlaget Turbine den 8. juni, giver dig et væld af ideer til at bygge dine egne møbler og tilbehør til dit hjem af brugte paller, vinkasser og andet resttræ. Der er udførlige instruktioner til helt enkle og mere omfattende projekter til både inde og ude. Til inde kan du f.eks. lave en seng, et sofabord med hjul under, et ur eller en billedramme. Til ude kan du bl.a. lave en afskærmning med plads til planter, der kan give farve og duft på terrassen eller i gården, en liggestol, en blomsterkasse, eller hvad med et ”insekthotel”?

Med disse møbler kan du sætte dit helt eget personlige præg på indretningen. Det er møbler med brugsspor og en historie, som passer ind i de fleste rum, ikke mindst i studenterhybelen.

Bogens forfatter, Claudia Guther, er oprindeligt uddannet landmåler, men arbejder nu fuldt og helt indenfor det kreative felt med egne idéer. Hun har skrevet en række hobbybøger til både børn og voksne, arbejder med børn og leg, bl.a. på oplevelseslandbrug, er uddannet skovpædagog og rejser rundt på messer og tilbyder ansigtsmaling.

Bogen udkommer d. 8. juni 2015 på TURBINE forlaget

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 13:00
Der er tilfredshed i Skive Byråd og hos Danish Crown. Parterne er nået til enighed om en aftale for slagterigrunden. Skive Byråd har i dag godkendt den endelige købsaftale.
19. september 2018, 16:00
I samarbejde med Googles ”Succes Online” afholder SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter igen i år 2 workshops

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring