Nyt læsekredsinitiativ på Skive Bibliotek

Foto: Stig Seidenfaden
KULTUR:

Kunne du tænke dig at komme med i en læsekreds? Hvis du kunne det, så kan du møde op på Skive Bibliotek tirsdag eftermiddag den 11. oktober klokken 16.30. Her vil tre af bibliotekets ansatte tage imod dig.

Det er Ejvind Mikkelsen, Jytte Vendelbo og Stig Seidenfaden, der har taget initiativ til mødet. Tanken er, at der i forlængelse af mødet skal dannes 2-3 læsekredse. Læsekredsene kan i øvrigt evt. fremover mødes og diskutere de læste romaner på biblioteket, nu hvor åbningstiden er blevet væsentlig forlænget.

Bibliotek får af og til henvendelser fra besøgende, der gerne vil med i en læsekreds. Derfor åbner biblioteket op for, at dem der gerne vil tilknyttes en læsekreds kan melde sig på Skive Bibliotek. Biblioteket vil med andre ord og efter bedste evne fremover forsøge at agere fødselshjælper for, at der kan dannes nye læsekredse i kommunen. Der findes allerede en lang række læsekredse i Skive og omegn. Det ved biblioteket fra de mange henvendelser, det får hvert år angående fremskaffelse af et bestemt antal romantitler, som den enkelte læsegrupper ønsker at læse og drøfte når de mødes.

Er du interesseret i at komme med i en læsekreds, men ikke har mulighed for at komme den 11. oktober, så bliv skrevet op på biblioteket næste gang du kommer på besøg – eller send en mail til Stig Seidenfaden på stse@skivekommune.dk. De skal blot have din mail og telefonnummer og lidt om hvilken type romaner/forfatterskaber du evt. ønsker taget op i din nye læsekreds. Oftest er man en 5-8 personer i en læsekreds.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. januar 2019, 08:30
Fødevarestyrelsen har igennem de franske myndigheder fået oplyst at Duo oil and vinegar-sæt tilbagekaldes, da det afgiver bly.
22. januar 2019, 13:00
Siden starten af 2018 har SET afprøvet ideen om at have lokale satellitkontorer udenfor Skive.
22. januar 2019, 11:00
Gulvbranchen i Dansk Byggeri skyder kampagne i gang for at vise unge, hvordan hverdagen er for en gulvlægger.
22. januar 2019, 15:00
Vi har i dag en massiv udfordring med plastaffald. Flere steder ser vi, hvordan plastik hober sig op, forurener i havene og for en del af de forskellige plast-typer er vores eneste mulighed i dag, afbrænding eller deponi.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring