Nye kunstnere ser sig om i Selde

KULTUR:

”Skulpturlandsby Selde – en platform for skulpturforsøg i det offentlige rum 2015” er forsættelsen af den udstilling, der var i september i år.
Derfor var der et første møde mellem kurator Marianne Jørgensen, Aarhus, en række af de kunstnere, som er inviteret til at lave et værk til udstillingen i 2015 og nogle af de kunstnere, som kender Selde og stadig er i gang med deres værker til udstillingen i 2015. Og naturligvis var der også interesserede Seldeborgere med ved frokostbordet i kunstnerboligen i Selde og på den efterfølgende tur gennem byen.
Det er nu, man skal finde et passende sted til den skulptur, der skal laves til udstillingen, så arbejdet med skitser og beregninger af udgifterne kan gå i gang - kunstnerne skal hver for sig søge penge fra kunstfonde til deres projekter.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. januar 2019, 15:00
Som det sikkert er de fleste bekendt, er SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter flyttet fra Østerbro til ”Skive Elværk” i Brårupgade.
16. januar 2019, 08:30
ALDI Danmark A/S tilbagekalder flere partier kanelgifler. Der er konstateret vækst af skimmel (mug) på kanelgiflerne i flere af pakningerne.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.
16. januar 2019, 10:00
Skive Awards kan stolt meddele, at erhvervslivet bakker flot op omkring Skive Awards 2019, ikke kun på sponsorater, men også på billetsalget.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring