Ny sangerinde udgiver debutsingle

KULTUR:

En kunstnerisk begavet sangerinde med begge stilletter plantet solidt i scenegulvet. En diva med kant. Med sin kraftfulde soul-stemme, sin indlevelse, sit dragende nærvær og kærligheden til musikken som udtryksform, som skinner tydeligt igennem.

MALÎVA nærer en dyb respekt for musik som kunstnerisk talerør og hendes kreative tilgang til musikken viser at hun ikke er bange for at udfordre grænselande mellem musikgenrer; målet er, at skabe en lyd der rummer alsidighed.

En fyldig lyd der er inspireret af alverdens forskellige musikformer, men med fokus på de elementer, hun holder mest af i genrerne. Et udtryk som både indeholder vintage og moderne elementer, der flettes sammen med de melankolske tekster, leveret af hendes unikke stemme, der rummer mange facetter og bærer på historier med dybde, der vækker nysgerrighed hos lytteren.

Med sin forkærlighed for smooth, old school soul og r&b, har den 25-årige sangerinde, sangskriver og komponist skabt en lyd som bedst beskrives som en blanding af r&b´ens "lækkerhed", de skæve elementer fra nyere, moderne elektronisk soul på et poppet grundlag med en markant hip-hop attitude, tilført et østligt twist. Sidstnævnte, inspireret af fascinationen af varierede melodier og spændende rytmer som stammer fra hendes rødder i Ungarn og landets historie med folkemusik og Sigøjnermusik.

Med sin nuancerede elektroniske soul, melankolske melodier og dramatiske popmusik med "balls", tager MALîVA "girlpower" to the next level - "Ladypower"!

Om sine utraditionelle tekster udtaler hun:
Som sangskriver vil jeg nok betegne mig selv som en optimistisk melankoliker med behov for den store oplevelse og styrke i musik- og tekstuniverset. Når jeg skriver tekster stræber jeg efter at formidle en historie som giver stof til eftertanke og som rører lytteren. De skabes som oftest ved refleksion af egne oplevelser og erfaringer, men bliver også til med inspiration fra mine omgivelser og mine næres oplevelser gode som dårlige. Der sniger sig tit en morale, et budskab ind, håbet om den injektion der sætter noget i gang hos publikum. Det skal ikke være for let at få fat i ved første bekendtskab, det må gerne vække en interesse der giver lyst til at lytte igen, for at få det hele med.

Hendes debut-udspil, nummeret "On My Way" produceret af Adam Cole (UK) blev offentliggjort d. 1. december 2014 og udgivet som fri download på hendes Soundcloud.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 13:00
Skive Kommune er i gang med en gennemgående udviklingsindsats på området for udsatte børn og unge.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.
16. august 2019, 15:00
Er du pårørende til en person, som har en psykisk sygdom? Der starter igen nye gruppeforløb for pårørende til personer med psykisk sygdom.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring