Ny sangerinde udgiver debutsingle

KULTUR:

En kunstnerisk begavet sangerinde med begge stilletter plantet solidt i scenegulvet. En diva med kant. Med sin kraftfulde soul-stemme, sin indlevelse, sit dragende nærvær og kærligheden til musikken som udtryksform, som skinner tydeligt igennem.

MALÎVA nærer en dyb respekt for musik som kunstnerisk talerør og hendes kreative tilgang til musikken viser at hun ikke er bange for at udfordre grænselande mellem musikgenrer; målet er, at skabe en lyd der rummer alsidighed.

En fyldig lyd der er inspireret af alverdens forskellige musikformer, men med fokus på de elementer, hun holder mest af i genrerne. Et udtryk som både indeholder vintage og moderne elementer, der flettes sammen med de melankolske tekster, leveret af hendes unikke stemme, der rummer mange facetter og bærer på historier med dybde, der vækker nysgerrighed hos lytteren.

Med sin forkærlighed for smooth, old school soul og r&b, har den 25-årige sangerinde, sangskriver og komponist skabt en lyd som bedst beskrives som en blanding af r&b´ens "lækkerhed", de skæve elementer fra nyere, moderne elektronisk soul på et poppet grundlag med en markant hip-hop attitude, tilført et østligt twist. Sidstnævnte, inspireret af fascinationen af varierede melodier og spændende rytmer som stammer fra hendes rødder i Ungarn og landets historie med folkemusik og Sigøjnermusik.

Med sin nuancerede elektroniske soul, melankolske melodier og dramatiske popmusik med "balls", tager MALîVA "girlpower" to the next level - "Ladypower"!

Om sine utraditionelle tekster udtaler hun:
Som sangskriver vil jeg nok betegne mig selv som en optimistisk melankoliker med behov for den store oplevelse og styrke i musik- og tekstuniverset. Når jeg skriver tekster stræber jeg efter at formidle en historie som giver stof til eftertanke og som rører lytteren. De skabes som oftest ved refleksion af egne oplevelser og erfaringer, men bliver også til med inspiration fra mine omgivelser og mine næres oplevelser gode som dårlige. Der sniger sig tit en morale, et budskab ind, håbet om den injektion der sætter noget i gang hos publikum. Det skal ikke være for let at få fat i ved første bekendtskab, det må gerne vække en interesse der giver lyst til at lytte igen, for at få det hele med.

Hendes debut-udspil, nummeret "On My Way" produceret af Adam Cole (UK) blev offentliggjort d. 1. december 2014 og udgivet som fri download på hendes Soundcloud.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
24. september 2018, 08:00
Den 28. september fejrer Skive Musikskole 50 års jubilæum med masser af gratis eftermiddagskoncerter.
21. september 2018, 16:00
Samlet indsats med fælles sekretariat og involvering af alle interessenter skal koble kommunerne på det jyske motorvejsnet.
21. september 2018, 08:00
Agertoften i Skive står for en renovering af både fortov og kantsten, som sættes i gang af Skive Kommunes folk fra entreprenørgården. Fortovsfliser vil blive udskiftet med nye af samme type som eksisterende

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring