Ny interaktiv børnebog: Manta og Skovpiraterne

Den populære børnebogsserie nomerne udvider til de interaktive medier, så de tusindvis af læsere, der har fulgt med i nomernes eventyr, nu for første gang kan deltage aktivt i historien.
Den populære børnebogsserie nomerne udvider til de interaktive medier, så de tusindvis af læsere, der har fulgt med i nomernes eventyr, nu for første gang kan deltage aktivt i historien.
KULTUR:

Mad-nomen Manta er en fantastisk kok, og han kender skovens planter og frugter bedre end alle andre. Men da de grusomme skovpirater sætter sig for at stjæle Nomerbyen, må Manta bruge sine evner på en helt ny måde for at forsvare Nomerbyen.

Den populære børnebogsserie nomerne udvider til de interaktive medier, så de tusindvis af læsere, der har fulgt med i nomernes eventyr, nu for første gang kan deltage aktivt i historien. Bogen er skrevet og tegnet af den prisbelønnede forfatter og illustrator Jan Kjær. Manta og Skovpiraterne er den syvende bog i serien om nomerne og den første interaktive app-bog fra Jan Kjær.

Manta og Skovpiraterne er en interaktiv billedbog med humor, action og overraskelser for de 4-7-årige. Forældrene kan læse op eller børnene kan lytte til den indtalte historie. De kan trykke på figurerne for at udløse de vigtigste hændelser i historien, og de kan gå på opdagelse i de muntre tegninger og opdage de mange skjulte replikker. I appen er der links til gratis farvelægningsark med nomerne, links til en print-selv-plakat, avatarer og baggrundsbilleder. Appen koster 39 kr.

Om Jan Kjær

Den røde tråd i Jan Kjærs forfatterskab er aktivering. Alle hans bøger indeholder mere end bare historierne. Jan Kjær har skrevet og tegnet 45 bøger og udkommer i 15 lande. Der er solgt ca. 12.000 eksemplarer af bøgerne om nomerne i Danmark, og de er planlagt til udgivelse i de øvrige nordiske lande samt Tyskland og Frankrig i løbet af 2015-16. Jan Kjær har modtaget to Orla-priser og er en meget benyttet foredragsholder.

Om Character Publishing

Manta og Skovpiraterne udgives som app-bog af Character Publishing – et dansk forlag, der udgiver app-bøger, bøger og spil for børn og voksne, og som står bag websiden www.skalvilege.nu.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. november 2018, 15:00
Gratis lægeskift i forbindelse med at læge Carsten Gundorf lukker praksis
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
29. oktober 2018, 09:00
Onsdag den 31. oktober slår sushi-restauranten SushiMania dørene op i Skive.
9. november 2018, 09:00
Formålet med seminaret er at sætte fokus på eksistentielle og kulturelle aspekter af livet på landet før, nu og i fremtiden.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring