Kunstner fra Thy udstiller (erotik) i Durup

Foto: TR Consult
KULTUR:

For et par uger siden udstillede tre lokale kunstnere fra Thy deres malerier på Rådhuset i Durup. En at disse, nemlig Julie Andersen, har fortsat sine malerier hængende nogle uger endnu – og har supplerer med et par nye, et af dem tilmed i den mere erotiske afdeling.

’Julia Andersen har en forkærlighed for erotiske motiver i hendes værker’, begynder Thomas Rosenkrands, som er en af lejerne i Rådhuset. ’Det så vi allerede i forbindelse med udstillingen ved konferencen om jobskabelse. Nu har hun så lånt os endnu et erotisk maleri, som er lidt mere markant i sit udtryk’.

Han forklarer, at de har hængt billedet op på en af de store vægge i kantinen i kælderen. Så er det på eget ansvar, hvis man løber ind i det erotiske motiv. Samtidig understreger han, at det nye maleri på ingen måde er vulgært, men derimod endnu et flot maleri af Julia Andersen.

Det er ganske gratis at stikke hovedet forbi på Rådhuset og se de udstillede malerier – man kan ovenikøbet risikere at blive budt på en kop kaffe af husets brugere. Dørene er sædvanligvis åbne 10-15 alle hverdage.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring