Kunstner fra Thy udstiller (erotik) i Durup

Foto: TR Consult
KULTUR:

For et par uger siden udstillede tre lokale kunstnere fra Thy deres malerier på Rådhuset i Durup. En at disse, nemlig Julie Andersen, har fortsat sine malerier hængende nogle uger endnu – og har supplerer med et par nye, et af dem tilmed i den mere erotiske afdeling.

’Julia Andersen har en forkærlighed for erotiske motiver i hendes værker’, begynder Thomas Rosenkrands, som er en af lejerne i Rådhuset. ’Det så vi allerede i forbindelse med udstillingen ved konferencen om jobskabelse. Nu har hun så lånt os endnu et erotisk maleri, som er lidt mere markant i sit udtryk’.

Han forklarer, at de har hængt billedet op på en af de store vægge i kantinen i kælderen. Så er det på eget ansvar, hvis man løber ind i det erotiske motiv. Samtidig understreger han, at det nye maleri på ingen måde er vulgært, men derimod endnu et flot maleri af Julia Andersen.

Det er ganske gratis at stikke hovedet forbi på Rådhuset og se de udstillede malerier – man kan ovenikøbet risikere at blive budt på en kop kaffe af husets brugere. Dørene er sædvanligvis åbne 10-15 alle hverdage.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring