Kom og hør om Limfjordslandets natur, kultur og historie

Foto: Jacob Lerche
KULTUR:

Limfjordslandet er Danmarks største skatkammer af gode fortællinger. I ugerne 27-33 inviteres turister og borgere til forskellige fortællearrangementer i den vestlige del af Limfjordslandet.

Få en unik oplevelse
Mød op - og få en helt unik oplevelse, når de engagerede og inspirerende  lokale guider fortæller om netop det, der har deres interesse. Det koster 50 eller 70 kr. pr. gang at være på en af de 17 forskellige Limfjordsfortællinger, der er fordelt jævnt på kommunerne Holstebro, Struer, Lemvig og Skive samt en enkelt i Vesthimmerland.

Gyldne, blå og grønne fortællinger
Limfjordsfortællingerne er opdelt i gyldne, blå og grønne fortællinger. De gyldne Limfjordsfortællinger handler om de mennesker, der har boet i Limfjordslandet i tusindvis af år – og om de menneskeskabte spor, de har efterladt, og som i dag er Limfjordslandets historiske og kulturelle identitet. Der er også spændende fortællinger om de kvalitetsråvarer, som Limfjordens vande og de omkringliggende landskaber leverer.

Fortællingerne om den grønne Limfjord handler om den rige og varierede Limfjordsnatur og om de spændende naturoplevelser, som Limfjorden byder på. De blå Limfjordsfortællinger har naturligvis havet og Limfjorden som omdrejningspunkt.

Hør om Limfjordslandets natur, kultur og historie
Programmet for 2016 er spækket med gode oplevelser og fortællinger om Limfjordslandets natur, kultur og historie.  Blandt de mange fortællinger er bl.a. hyrdehundeopvisning på Gjellerode, Lys på Bovbjerg Fyr, Den Japanske Have, Klosterheden, Thorsminde Turistauktioner, Staby Ismejeri, Fur Fossiler-55.000.000 år og Fjordliv 2016-Glyngøre.

Fortællinger på Skiveegnen
På Skiveegnen kan gæsterne få fortællingen om Nanna og Jeppe Aakjær, når Jenle inviterer inden for til rundvisning og fællessang. På Ørslev Kloster er der mulighed for at komme med på rundtur, hvor der fortælles om klosterlivet og herregårdstiden og de mange forandringer, klosteret har gennemgået over de sidste 800 år. På Thise Mejeri fortælles om mejeriets 100 årige historie og udvikling. I Glyngøre kan du,  sammen med naturvejlederen, kigge under overfladen af den blå Limfjord – og på Fur inviterer museet til overværelse af en vulkan i udbrud samt fortællingen om det helt unikke molerlandskab og Knudeklints kandidatur til UNESCO’s Verdens Naturarv.

Læs mere på visitskive.dk
Limfjordsfortællinger er koordineret af Enjoy Limfjorden, en sammenslutning af 6 kommuner og turistorganisationer i den vestlige del af Limfjorden.  Det trykte program udkommer primo juli, men allerede nu kan alle interesserede læse mere om fortællingerne – om mødesteder og priser – på www.visitskive.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. august 2019, 11:00
Alene af hensyn til de ansattes helbred og virksomhedens omdømme er det en fornuftig forretning at have styr på arbejdsmiljøet.
20. august 2019, 15:00
Fredag den 23. august kl. 14.30 er der gadeteater, på Rådhustorvet i Skive, hvor KIF KIF Sisters optræder.
20. august 2019, 09:00
Youngsters er tilbage på podiet i Sejlsportsligaens 2. division 3. stævne i Skive, og denne gang med et godt forspring ned til nr. 2 og 3. der endte a point.
20. august 2019, 08:30
PR Chokolade A/S tilbagekalder 2 varianter af chokolade æsken: Orangeriet Vest. Et af chokoladerne i æskerne indeholder allergenet jordnødder (peanuts). Dette er ikke oplyst i ingredienslisten.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring