Julias Moon i Skive Theater

Foto: Skive Theater
KULTUR:

Julias Moon, som står bag kæmpe hitsene 'Lipstick Lies',  'Bay' og 'Palace', blev fornylig barberet ned til en duo, som nu består af: Oliver Kincaid ( producer/ trommer/ keys ) og Louis Samson Myhre ( sanger/ sangskriver ) At bandet nu er en duo betyder dog ikke at der er tale om et tilbagetog, nærmest tværtimod. For med sig på scenen har de Thorval Naur ( keyboards ) samt den fremragende trommeslager Felix Ewert.

Julias Moon debuterede med nummeret Bay, som blev Ugens Uundgåelige på P3 og også blev nomineret til P3 Lytterhittet, samt Talentprisen på P3 Guld. Siden udgav de Lipstick Lies, som toppede airplaycharten og blandt andet var i A-rotation på P3, Nova og Voice.

Sex og melankoli er gennemgåede temaer i Julias Moons tekstunivers. Tematikker der har gjort sig gældende op gennem soul-traditionen og poppen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
19. november 2018, 08:00
Asfaltarbejde på Marius Jensens Vej
19. november 2018, 12:00
Borgmestrene fra Thisted, Mors og Skive mødes den 20. november med transport- og bygningsminister Ole Birk Olesen for at drøfte områdets infrastruktur.
20. november 2018, 08:00
Om kort tid sættes billetterne til salg til næste års Folkemøde på Bornholm. Og i 2019 tilføjes der 50 ekstra afgange i forhold til sidste års program fra København til Bornholm.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring