Helt enkelt kompliceret og Henning Jensen kommer til Skive

Foto: Det kongelige teater
KULTUR:

Anmeldere og publikum var så vilde med Helt enkelt kompliceret, at Det Kongelige Teater fortsætter succesen ud i hele Danmark

”Suveræn sjæleryster” og ”fuldstændig vidunderlig”. Det er bare nogle af de roser, som pressen overøste Henning Jensen og forestillingen Helt enkelt kompliceret med efter premieren på det Kongelige Teater i 2013.

Nu tager forestillingen i september og oktober på turné rundt hele Danmark, så endnu flere får muligheden for at opleve det, som flere gange er blevet nævnt som en af Henning Jensens absolut bedste roller.

I tre scener – morgen, middag og aften – ser en 82-årig pensioneret skuespiller tilbage på sit liv, hvor kunsten har været et ufravigeligt omdrejningspunkt. De valg, han har taget for kunstens skyld, har betydet, at han her, hvor han venter på døden, er absolut isoleret og alene.

I Helt enkelt kompliceret giver Henning Jensen liv til en af den østrigske dramatiker Thomas Bernhards sidste monologer - en stor og psykologisk nuanceret rolle. Det er Henning Jensen selv, der har taget initiativet til at få forestillingen til Det Kongelige Teater, hvorfor han naturligvis glæder sig over dens succes.

Henning Jensen modtog Reumert-hædersprisen for rollen i 2014.

Forestillingen kan ses Mandag 28. september 2015 kl. 19.30 i Skive Theater. Billetter kan købes via http://www.skivebilletten.dk/kommende/12723

Billetpris: 275/255 kr.

Bemærk kun 250 billetter.

 

 

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. april 2019, 11:00
I påsken, fra den 13. april til den 22. april kl. 11.00-16.00, er der planlagt en skattejagt rundt på Borgen.
8. april 2019, 09:00
Den 4.-6. april 2019 blev DM i Skills afholdt i Arena Næstved med 51.500 gæster.
15. april 2019, 11:00
Diabetesforeningen og GF Forsikrings fond deler ud af gode råd om elcykler ved et arrangement, så man uanset alder og eventuel sygdom kan få ekstra skub i pedalerne.
15. april 2019, 13:00
I 1979 etableredes det, der i dag kendes som Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. Siden da har virksomheden hjulpet tusindvis af lokale virksomheder med deres arbejdsmiljø.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring