Helt enkelt kompliceret og Henning Jensen kommer til Skive

Foto: Det kongelige teater
KULTUR:

Anmeldere og publikum var så vilde med Helt enkelt kompliceret, at Det Kongelige Teater fortsætter succesen ud i hele Danmark

”Suveræn sjæleryster” og ”fuldstændig vidunderlig”. Det er bare nogle af de roser, som pressen overøste Henning Jensen og forestillingen Helt enkelt kompliceret med efter premieren på det Kongelige Teater i 2013.

Nu tager forestillingen i september og oktober på turné rundt hele Danmark, så endnu flere får muligheden for at opleve det, som flere gange er blevet nævnt som en af Henning Jensens absolut bedste roller.

I tre scener – morgen, middag og aften – ser en 82-årig pensioneret skuespiller tilbage på sit liv, hvor kunsten har været et ufravigeligt omdrejningspunkt. De valg, han har taget for kunstens skyld, har betydet, at han her, hvor han venter på døden, er absolut isoleret og alene.

I Helt enkelt kompliceret giver Henning Jensen liv til en af den østrigske dramatiker Thomas Bernhards sidste monologer - en stor og psykologisk nuanceret rolle. Det er Henning Jensen selv, der har taget initiativet til at få forestillingen til Det Kongelige Teater, hvorfor han naturligvis glæder sig over dens succes.

Henning Jensen modtog Reumert-hædersprisen for rollen i 2014.

Forestillingen kan ses Mandag 28. september 2015 kl. 19.30 i Skive Theater. Billetter kan købes via http://www.skivebilletten.dk/kommende/12723

Billetpris: 275/255 kr.

Bemærk kun 250 billetter.

 

 

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
14. november 2018, 12:00
Viborgvej lukkes midlertidigt fra søndag aften d. 18/11-2018 til og med fredag d. 30/11-2018
14. november 2018, 14:33
Humøret er lidt ekstra højt på Thise Mejeri i dag, for i går, den 13. november, kom mejeristerne hjem fra International Food Contest i Herning med 4 ud af 7 priser.
14. november 2018, 14:00
Fra på torsdag kan borgere i Midt- og Vestjylland, der har brug for særlig vejledning fra politiet, kontakte fire nye borgerrådgivere

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring