Helt enkelt kompliceret og Henning Jensen kommer til Skive

Foto: Det kongelige teater
KULTUR:

Anmeldere og publikum var så vilde med Helt enkelt kompliceret, at Det Kongelige Teater fortsætter succesen ud i hele Danmark

”Suveræn sjæleryster” og ”fuldstændig vidunderlig”. Det er bare nogle af de roser, som pressen overøste Henning Jensen og forestillingen Helt enkelt kompliceret med efter premieren på det Kongelige Teater i 2013.

Nu tager forestillingen i september og oktober på turné rundt hele Danmark, så endnu flere får muligheden for at opleve det, som flere gange er blevet nævnt som en af Henning Jensens absolut bedste roller.

I tre scener – morgen, middag og aften – ser en 82-årig pensioneret skuespiller tilbage på sit liv, hvor kunsten har været et ufravigeligt omdrejningspunkt. De valg, han har taget for kunstens skyld, har betydet, at han her, hvor han venter på døden, er absolut isoleret og alene.

I Helt enkelt kompliceret giver Henning Jensen liv til en af den østrigske dramatiker Thomas Bernhards sidste monologer - en stor og psykologisk nuanceret rolle. Det er Henning Jensen selv, der har taget initiativet til at få forestillingen til Det Kongelige Teater, hvorfor han naturligvis glæder sig over dens succes.

Henning Jensen modtog Reumert-hædersprisen for rollen i 2014.

Forestillingen kan ses Mandag 28. september 2015 kl. 19.30 i Skive Theater. Billetter kan købes via http://www.skivebilletten.dk/kommende/12723

Billetpris: 275/255 kr.

Bemærk kun 250 billetter.

 

 

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
17. januar 2019, 08:00
Vil du høre mere om, hvad pseudoarbejde er, og hvordan vi slipper af med det?
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring