Hald Borgerhus søger om støtte hos Realdania til nyt Borgerhus

Visualisering af det nye borgerhus
KULTUR:

Hald Borgerforening har i samarbejde med Lokale og Anlægsfonden sat sig for at bevise, at der både er mere perspektiv, mere fremtid, større fleksibilitet og bedre økonomi i at bygge et nyt borgerhus i stedet for renovere et forsamlingshus der er over 100 år gammel.

Lokal og Anlægsfonden har allerede bevilget 2,5 mio. kr. i støtte til projektet og det har de gjort fordi det er første gang man går i den retning med de traditionelle forsamlingshuse i Danmark – at bygge nyt i stedet for at renovere gammelt. Hald Borgerhus bliver et pilotprojekt i forhold til den tankegang og er tiltænkt en rolle som skabelonmodel for andre typer af tilsvarende projekter i Danmark.

Projektet bliver dog kun gennemført såfremt den nødvendige finansiering kan fremskaffes, og derfor er man lige nu i gang med at søge om støtte hos bla. Realdania Fonden.

Mere om ansøgningen til Realdania, baggrunden og husets udseende kan ses på dette link: http://www.undervaerker.dk/projekter/2015/haldborgerhus.

Projektleder Hugo Thomsen opfordre til at støtte op om ideen og projektet ved at klikke på ”støt projektet”

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
21. januar 2019, 09:00
Politiet gennemfører i uge 4 en målrettet indsats mod cyklister og knallertkørere, der af og til tager unødvendige chancer i trafikken og bryder færdselsloven til gene for andre trafikanter og med risiko for ulykker.
10. januar 2019, 11:30
Efter 16 fantastiske år sættes den veldrevne Pølsevogn/Grillbar Hos Jette & Karl til salg.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring