Grundbog om bier

KULTUR:

Bien er naturhistorie i flyvende form. Og nu udkommer en bog, der indeholder alt det, du gerne vil vide om bier.
En smuk og detaljeret grundbog om bien udkommer nu. I bogen findes en grundig indføring i biens udvikling, dens anatomi og biologi. Der er et kapitel om biens adfærd og bisamfundet.

Du kan læse om bier og mennesker - herunder både religiøse, økonomiske og politiske perspektiver på forholdet mellem bien og mennesket.
Endelig indeholder bogen også et kapitel om biavl og et lille bi-leksikon, hvor 40 bemærkelsesværdige biarter er grundigt beskrevet.

“Bien – et stykke flyvende naturhistorie” er altså ikke en håndbog i biavl, men en grundbog om biens biologi og naturhistorie. I en tid, hvor biavl er blev stort både på landet og i byen, er bogen yderst aktuel. Fordi det er vigtigt at forstå biens historie og biologi, hvis den skal sikres en fremtid. Bogen giver også en lang række tips til, hvordan du kan forbedre biernes vilkår i dit lokalområde. Også hvis du bor i byen.

Bogen er skrevet af de fire forskere,Noah Wilson-RIch, Kelly Allin, Norman Carreck og Andrea Quigley, der har deres speciale inden for biarter og biavl.


Bogen udkommer d. 23. juni 2015 på TURBINE forlaget

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk