Giv ganen en oplevelse på Skiveegnen!

Skiveegnen byder på mange kulinariske fristelser krydret med festivaller og fortællinger
Foto: VisitSkive
Skiveegnen byder på mange kulinariske fristelser krydret med festivaller og fortællinger
KULTUR:

Skiveegnen byder på mange kulinariske fristelser krydret med festivaller og fortællinger – lækre Limfjordsøsters og muslinger, Sildefestival i Glyngøre, Tysk Schlager Festival, Øllets Dag, torvemarkeder og spændende Limfjordsfortællinger. Sommeren igennem er der rig mulighed for at smage på og opleve de mange fristelser.

Sublime Limfjordsøsters i Glyngøre

I Østersbaren hos Glyngøre Shellfish er der mulighed for at få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. I den udendørs østersbar med udsigt til Limfjorden serveres der fjordfriske Limfjordsøsters – nyd et glas Cava eller en lokal øl sammen med din østers og få den lokal smagsoplevelse du sent vil glemme. Hver mandag i uge 29 – 32 er der desuden mulighed for at høre ejer Svend Bonde fortælle om det bæredygtige fiskeri og arbejdet ved østersbassinerne. Det koster 50 kr. pr. person. Arrangementet er en del af Limfjordsfortællingerne – 29 fortællearrangementer i Limfjordslandet.

Besøg Thise Mejeri

Også Thise Mejeri byder på Limfjordsfortællinger. Det er hver torsdag i uge 29 – 32. Kom og hør historien om mejeriets tilblivelse og udvikling over de sidste 25 år. Rundvisningerne koster 50 kr. pr. person. Ostebutikken med udsalg af mejeriets produkter har desuden længe åbent til kl. 17.00 torsdage og fredage. 

Tysk Schlager Festival

Sundsøre Kultur & Musikarena byder velkommen til Tysk Schlager Festival - Danmark største schlagerfestival. Oplev bl.a. Andrea Jürgens, Calimeros, DJ Ötzi, og Jörg Bausch. 30. juli - 1. august.

Torvemarkeder i Skive by

I Skive by kan gæsterne nyde torvemarkederne på Posthustorvet hen over sommeren d. 1. august og d. 5. september. Begge dage kan der handles fra 10 –13.

Sildefestival i Glyngøre

Vær med til en fantastisk dag med fiskeauktion, sail2salling, FDF aktiviteter, kæmpe frokostbuffet med alt godt fra havet, prinsens musikkorps, havnesport, grill og fest i Kassehuset. 8. august.

Øllets Dag på FUR

Bryghus Øllets Dag fejres også på Fur Bryghus. Her er der hele lørdag fokus på det gode øl. Vi håber at kunne nyde tonerne fra nogle gamle kendinge af FUR Bryghus - HAWKEYE and HOE, fra vores åbne scene ved terrassen. 5. september.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
25. april 2019, 12:00
Telenor og Eniig har netop underskrevet en bredbåndsaftale, som åbner for, at Telenor kan tilbyde flere end 300.000 midt- og nordjyder lynhurtigt internet på Eniigs fibernet.
25. april 2019, 14:00
På søndag, den 28. april 2019, er det tid til årets første danske storløbsdag, når Musketerdagen søndag eftermiddag skal afvikles på Skive Trav.
26. april 2019, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn fredag eftermiddag ca. kl. 17:00, sejlende under dansk flag.
25. april 2019, 10:00
Få styr på tal og tendenser med Poul Højlunds spændende foredrag: Rigets Tilstand anno 2019 - Tal om Danmark.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring