Giv ganen en oplevelse på Skiveegnen!

Skiveegnen byder på mange kulinariske fristelser krydret med festivaller og fortællinger
Foto: VisitSkive
Skiveegnen byder på mange kulinariske fristelser krydret med festivaller og fortællinger
KULTUR:

Skiveegnen byder på mange kulinariske fristelser krydret med festivaller og fortællinger – lækre Limfjordsøsters og muslinger, Sildefestival i Glyngøre, Tysk Schlager Festival, Øllets Dag, torvemarkeder og spændende Limfjordsfortællinger. Sommeren igennem er der rig mulighed for at smage på og opleve de mange fristelser.

Sublime Limfjordsøsters i Glyngøre

I Østersbaren hos Glyngøre Shellfish er der mulighed for at få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. I den udendørs østersbar med udsigt til Limfjorden serveres der fjordfriske Limfjordsøsters – nyd et glas Cava eller en lokal øl sammen med din østers og få den lokal smagsoplevelse du sent vil glemme. Hver mandag i uge 29 – 32 er der desuden mulighed for at høre ejer Svend Bonde fortælle om det bæredygtige fiskeri og arbejdet ved østersbassinerne. Det koster 50 kr. pr. person. Arrangementet er en del af Limfjordsfortællingerne – 29 fortællearrangementer i Limfjordslandet.

Besøg Thise Mejeri

Også Thise Mejeri byder på Limfjordsfortællinger. Det er hver torsdag i uge 29 – 32. Kom og hør historien om mejeriets tilblivelse og udvikling over de sidste 25 år. Rundvisningerne koster 50 kr. pr. person. Ostebutikken med udsalg af mejeriets produkter har desuden længe åbent til kl. 17.00 torsdage og fredage. 

Tysk Schlager Festival

Sundsøre Kultur & Musikarena byder velkommen til Tysk Schlager Festival - Danmark største schlagerfestival. Oplev bl.a. Andrea Jürgens, Calimeros, DJ Ötzi, og Jörg Bausch. 30. juli - 1. august.

Torvemarkeder i Skive by

I Skive by kan gæsterne nyde torvemarkederne på Posthustorvet hen over sommeren d. 1. august og d. 5. september. Begge dage kan der handles fra 10 –13.

Sildefestival i Glyngøre

Vær med til en fantastisk dag med fiskeauktion, sail2salling, FDF aktiviteter, kæmpe frokostbuffet med alt godt fra havet, prinsens musikkorps, havnesport, grill og fest i Kassehuset. 8. august.

Øllets Dag på FUR

Bryghus Øllets Dag fejres også på Fur Bryghus. Her er der hele lørdag fokus på det gode øl. Vi håber at kunne nyde tonerne fra nogle gamle kendinge af FUR Bryghus - HAWKEYE and HOE, fra vores åbne scene ved terrassen. 5. september.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring