Giv ganen en oplevelse på Skiveegnen!

KULTUR:

Skiveegnen byder på mange kulinariske fristelser krydret med festivaller og fortællinger – lækre Limfjordsøsters og muslinger, Sildefestival i Glyngøre, Tysk Schlager Festival, Øllets Dag, torvemarkeder og spændende Limfjordsfortællinger. Sommeren igennem er der rig mulighed for at smage på og opleve de mange fristelser.

Sublime Limfjordsøsters i Glyngøre

I Østersbaren hos Glyngøre Shellfish er der mulighed for at få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. I den udendørs østersbar med udsigt til Limfjorden serveres der fjordfriske Limfjordsøsters – nyd et glas Cava eller en lokal øl sammen med din østers og få den lokal smagsoplevelse du sent vil glemme. Hver mandag i uge 29 – 32 er der desuden mulighed for at høre ejer Svend Bonde fortælle om det bæredygtige fiskeri og arbejdet ved østersbassinerne. Det koster 50 kr. pr. person. Arrangementet er en del af Limfjordsfortællingerne – 29 fortællearrangementer i Limfjordslandet.

Besøg Thise Mejeri

Også Thise Mejeri byder på Limfjordsfortællinger. Det er hver torsdag i uge 29 – 32. Kom og hør historien om mejeriets tilblivelse og udvikling over de sidste 25 år. Rundvisningerne koster 50 kr. pr. person. Ostebutikken med udsalg af mejeriets produkter har desuden længe åbent til kl. 17.00 torsdage og fredage. 

Tysk Schlager Festival

Sundsøre Kultur & Musikarena byder velkommen til Tysk Schlager Festival - Danmark største schlagerfestival. Oplev bl.a. Andrea Jürgens, Calimeros, DJ Ötzi, og Jörg Bausch. 30. juli - 1. august.

Torvemarkeder i Skive by

I Skive by kan gæsterne nyde torvemarkederne på Posthustorvet hen over sommeren d. 1. august og d. 5. september. Begge dage kan der handles fra 10 –13.

Sildefestival i Glyngøre

Vær med til en fantastisk dag med fiskeauktion, sail2salling, FDF aktiviteter, kæmpe frokostbuffet med alt godt fra havet, prinsens musikkorps, havnesport, grill og fest i Kassehuset. 8. august.

Øllets Dag på FUR

Bryghus Øllets Dag fejres også på Fur Bryghus. Her er der hele lørdag fokus på det gode øl. Vi håber at kunne nyde tonerne fra nogle gamle kendinge af FUR Bryghus - HAWKEYE and HOE, fra vores åbne scene ved terrassen. 5. september.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk