Fernisering selde 2014

KULTUR:

En fornøjelig eftermiddag i Selde.

Atter engang!  Invitation til dels et seminar om kunstens betydning for en landsby og dels en fernisering af det næste hold kunstnere, der er igang med deres ideer.

Starten var vældig bred:  taler af kunstgruppens leder Marianne Jørgensen samt af formanden for kommunens kulturudvalg, Bent Dyhrberg, der i sin gode tale bl.a. fremhævede det skulderklap, der er givet fra Statens Kunstfond, der bestemt kun yder noget til projekter, der har kvalitet og holdbarhed. Derefter var der både oplæsning af digte, hvor der var indhold og leg med tanker og ord samt sange af en smuk stemme, der tilhørte en ung mezzosopran. Det hele foregik i sol og med en skænk af Hermans saft.

Turen rundt til kunststykker var lang, men underholdende. Hvert sted forklarede kunsterne ideerne og udformningen. Der blev studeret og spurgt og vurderet.  Se billederne i galleriet. God fornøjelse.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. februar 2019, 09:00
Fastelavn nærmer sig, og børnene på Skiveegnen er i gang med forberedelserne til at fejre fastelavn - som oprindeligt var en voksenfest som varede i flere dage.
13. februar 2019, 14:00
Nu bliver det muligt at læse softwareudvikling ved siden af jobbet i Skive.
6. februar 2019, 12:00
Skive Awards har i dag meldt udsolgt. Årsagen til at de i alt 325 billetter blev udsolgt netop denne uge er, at der kun var få billetter tilbage og at...
10. januar 2019, 11:30
Efter 16 fantastiske år sættes den veldrevne Pølsevogn/Grillbar Hos Jette & Karl til salg.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring