Få styr på maven – den styrer dig

KULTUR:

Bestseller lærer dig at tackle svære følelser og få ro i maven

Når vi har spist, ryger maden ned i maven, hvor det blandes og nedbrydes for at blive sendt videre i fordøjelsessystemet til videre forarbejdning af tarmbakterierne. De omdanner madrester til energi, laver vitaminer, holder immunforsvaret ved lige og danner forskellige stoffer, der gennem tarmslimhinden går i blodet og påvirker alle organer.

Et af disse er signalstoffet serotonin, der er med til at regulere vores humør. Fordøjelsen har derfor stor betydning for vores psyke og sundhed. Men desværre er det ofte ikke kun mad, der fylder i maven. Også uforløste bekymringer, livskriser og overbevisninger samler sig her, og når maven er fuld af anliggender, der egentlig hører hjertet til, kan den ikke fungere optimalt. Det går ud over fordøjelsen, immunforsvaret, humøret og velværet.

Giv maven ro

Derfor er det vigtigt, at vi lærer at mestre vores følelser og leve efter vores hjerte frem for ud fra maven, som skal have fred og ro til at udføre sit arbejde, for at vi kan fungere og have en krop og sind i balance.

Det er hovedbudskabet i selvhjælpsbogen ”Gaven i Maven” af Gina Asbjerg, der er uddannet sygeplejerske og en af landets mest anerkendte behandlere. I bogen lærer hun dig at bruge en enkel teknik til at håndtere svære følelser, så de ikke samler sig i maven.

Enkel teknik

”Ginas behandlinger er et kilometertjek, der holder min krop vedlige, ligesom når man afleverer bilen til syn på værkstedet. Hun forløser både de gamle følelser, som har sat sig i kroppen, og stimulerer organernes evne til at rense ud, så efter en behandling bliver jeg først meget træt, men derefter føler jeg mig let som en fjer, og mine organer er igen fit for fight.”

Sådan siger speakeren Florian Fastina, som er en af de kendte og ukendte danskere, der i bogen fortæller om, hvad de får ud at blive behandlet hos Gina Asbjerg og følge hendes teknikker. Og nu har mange andre danskere også fået glæde af teknikken ved at købe bogen, der er blevet en bestseller.

Unik behandlingsform

Tankerne og teknikken i bogen har Gina Asbjerg udviklet i sit daglige arbejde i Sygeplejerskernes helseklinik, hvor hun tilbyder behandling med elementer fra kinesiologi, tankefelt-terapi, akupunktur og zoneterapi. Her henvender klienter sig for at blivet behandlet for lidelser som kræft, candida, barnløshed, stress, nedsat immunforsvar og muskelsmerter. En del af dem bliver henvist fra læger, psykologer og psykiatere, der har fået øjnene op for behandlingens effekt.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk