Erhvervsmøde med stort deltagerantal

KULTUR:

Omkring 100 deltog i erhvervsmødet, som var en del af udviklingsmessen, der blev afholdt i forbindelse med revidering af kommuneplanen. Der var tre emner på dagsordenen BIG Blue Skive 2040, GreenLab Skive samt etablering af et nyt transportcenter.

Specielt oplægget om BIG Blue skabte debat. Der var fra deltagerenes side stor begejstring for projektet, som flere mener, kan være svaret på at tiltrække flere borgere til Skive, ”Det er fantastisk at det handler om vand og kyst, det har en stor værdi", ”Det er befriende at Skive tør”, ”Skal man afvikle eller udvikle Skive? Det er bare med at komme i gang”, "Det vil tilbyde noget ingen andre har", var blot nogle af kommentarerne.

Mange udtrykte ligeledes begejstring for GreenLab Skive, som er unikt for Skive Kommune, der har vision om at være klimakommune. Som tredje punkt på dagsordnen præsenterede borgmester, Peder Christian Kirkegaard, de tanker der er gjort om at etablere et nyt transportcenter ved Herningvej. Der er synergi i, at man ligger samlet, og der er en værdi udadtil, siger Peder Christian Kirkegaard. 

Når forslaget til en ny kommuneplan er færdig senere på året, vil det blive sendt til høring, så borgerne igen får mulighed for at kommentere på planerne.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring