DR og Brødrene Madsen besøgte Spøttrup Middelalderborg

Foto: Spøttrup Borgmuseum
KULTUR:

Hjerne Madsen og Anders Lund Madsen, som vi har lært at kende fra TV, har været en tur på Spøttrup Middelalderborg sammen med DR.

Brødrene Madsen har lavet en TV serie om Danmarks historie, hvor de vil prøve på egen krop, hvordan det har været at leve i de forskellige tidsaldre.

I de to første udsendelser har de været i jernalderen og vikingetiden. I den tredje udsendelse skal de tur tilbage til middelalderen. Her valgte DR, som har produceret serien, at Spøttrup Middelalderborg var det oplagte sted for optagelserne.

Museumsinspektør Sam Wullum udtaler: "Vi blev meget stolte over, at DR valgte Borgen, men blev lidt bekymret, da optagelserne skulle foregå sidst i februar. Heldigvis blev vejret det prægtigste solskin, og Borgen præsenterede sig fra dens bedste side."

Brødrene Madsen er stjernerne i udsendelsen, mens de andre medvirkende i udsendelse er frivillige tilknyttet Borgen. Brødrene Madsen vil gerne optages i ridderstanden, men først skal borgfruen, og ridderen, forsøge at sætte lidt skik på Brødrene Madsen.

De mange frivillige har brugt et par dage sammen med Brødrene Madsen, som efter endt prøvelser er blevet slået til riddere af Spøttrup Borg.

Brødrene Madsens tidsrejse om middelalderen kan ses fra onsdag den 4. maj på DR 1 klokken 20:00.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.
30. august 2018, 09:00
Alle kulturinteresserede borgere er inviteret, når Kulturelt Samråd Skive blænder op for kulturprisuddeling den 25. oktober kl. 16 i Kulturcenter Limfjord.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring