DigTea – Læsning med lyd

KULTUR:

Læsning med lyd - Ny håndbog om læse- og sprogtilegnelsen

 

Læsning med lyd er en overskuelig håndbog, der giver praktiske anvisninger og en smule faglig baggrundsviden om, hvordan man kan støtte barnets tilegnelse af sprog og læsning.

Bogen beskriver særligt, hvordan lyd i en bog kan anvendes som støtte, uden at læringsmålet glemmes.

I bogen er der vist eksempler på materialer, der egner sig til forskellige trin i læseudviklingen samt til begynder-niveauerne i fremmedsprogene engelsk, tysk og fransk.

Bogen henvender sig til lærere, pædagoger, bibliotekarer, forældre eller andre, der møder børn og deltager som aktører i deres udvikling af sprog og læsning.

Scan QR-koderne inde i bogen med en smartphone eller tablet og hør oplæsning af de tilhørende syv bogeksempler eller hent eksemplerne som interaktive ebøger på iBookstore.

Bogen er skrevet af Kari Astrid Thynebjerg, Master i didaktik og er udgivet som trykt bog og som interaktiv ebog via iBookstore.

Du kan læse om håndbogens syv bogeksempler og hente en gratis udgave i en begrænset periode via iBookStore eller ved kontakt til forlaget.

DigTea har på nuværende tidspunkt udgivet mere end 300 titler med lydstøtte på henholdsvis dansk, engelsk, tysk, fransk og svensk.

 

Relevant information
Håndbogen som interaktiv iBook
https://itunes.apple.com/dk/book/l-sning-med-lyd/id995239155?l=da&mt=11

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk