Carl-Mar møller fik god opbakning i Skive

Carl-Mar synes at skibonitterne er gode til både at give ros og stille relevante og gode spørgsmål
Foto: Lisette Langberg
Carl-Mar synes at skibonitterne er gode til både at give ros og stille relevante og gode spørgsmål
KULTUR:

”Som arrangør af fredagens foredrag i Scleroseforeningens Ungekontakt med Carl-Mar Møller er jeg glad for opbakningen. 30 mennesker samlet en fredag eftermiddag til et foreningsarrangement kan jeg kun være stolt af”, udtaler Lisette Langberg, Scleroseforeningen i Skive.


Carl-Mar var glad for at være i Skive. Han synes skibonitterne var gode til både at give ros, samt stille relevante og gode spørgsmål. Som han selv udtrykte det: "Hvis man får ros og man er i Jylland, så ved man det er gået godt". Han har sagt, han gerne kommer tilbage en anden gang, så det kan bestemt ikke udelukkes.

Her er et par tilbagemeldninger fra nogle af deltagerne:

Fredag d. 30 januar 2016 skulle mine fordomme mod Carl Mar Møller testes -og dét blev de ved et foredrag arrangeret af Scleroseforeningen.
I over 2 timers tankevækkende, sjove, provokerende og hudløst ærlige foredrag/diskussion blev parforhold, børn, opdragelse, kassetænkning, miljø og arv og egenomsorg vendt og drejet. Slutresultatet for mig var et nyt syn på "giraffen". Carl Mar er så meget mere end den gale tissemand, der løber rundt i knæhøjt mudder! Carl Mar er en mand med stort hjerte, masser af empiri, empati og sine meningers mod... fra at synes han var så irriterende og ulækker i sine udtalelser, er jeg nu en stor fan! Bestemt ikke sidste gang Carl Mar får min udelte opmærksomhed :-)

- Kikki Dam Toft, 40 år, Skive, Privat børnepasser

Jeg synes fredagens foredrag var spændende, vækkede genkendelighed, fik en til at se situationer fra andre vinkler, provokerende og sjovt. Det gav stof til eftertanke og lage op til en god debat. Det var meget konkret og til at forstå. Carl-Mar formåede bl.a at forklare årsagssammenhænge på forskellige problemstillinger i parforholdet, så det fremstod enkelt og logisk. Han kom også med opskrift på, hvordan man kan bevare kærligheden i et parforhold. Kan varmt anbefale foredraget hvis man kan værre så heldig, at muligheden byder sig igen.
- Louise Hørdum Poulsen, 30 år, Holstebro, Pædagog

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. februar 2019, 09:00
Fastelavn nærmer sig, og børnene på Skiveegnen er i gang med forberedelserne til at fejre fastelavn - som oprindeligt var en voksenfest som varede i flere dage.
21. februar 2019, 09:00
Færøvej spærret fredag den 22 februar om formiddagen, samt fra og med mandag den 25. februar til og med torsdag den 28. februar.
18. februar 2019, 13:00
I uge 9 åbner KulturCenter Limfjord op for deres helt nye multisal med mange nye spændende hold.
19. februar 2019, 11:00
Variabel hastighedsbegrænsning på Sundsørevej og Rybjergvej.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring