Besøgsfremgang i KCL efter årets tre første måneder

Foto: Kulturcenter Limfjord
KULTUR:

KulturCenter Limfjord kan se tilbage på et travlt første kvartal. Centret har dannet rammen om et stort antal arrangementer og aktiviteter inden for de mange forskellige forretningsområder, og det samlede besøgstal nåede for årets tre første måneder op på 163.000, hvilket er 35 % højere end i 2015.

-Sammenligner vi med 2015 så var vores badeland jo lukket stort set hele første kvartal, hvilket naturligvis havde stor indflydelse på besøgstallet i 2015. Men selv om vi korrigerer for det, så har vi i 2016 oplevet fremgang på flere parametre, fortæller direktør Bent Mølgaard, KCL.

Cinema3 har haft 28.000 gæster til de mange film i årets tre første måneder, og det tal ligger på niveau med tallet i 2015, der jo var et rekordår også for de fleste biografer i Danmark – således også for Cinema3. Den danske krimi Flaskepost fra P topper salgslisten i denne periode med flere end 6.000 solgte billetter.

Første kvartal er traditionelt højsæson for gennemførelse af generalforsamlinger, årsmøder, forårsopvisninger m.v. Og i år var således ingen undtagelse. Selv om påskeferien i år lå tidligt – allerede i slutningen af marts, så nåede det samlede besøgstal indenfor møder, konferencer og events op på knap 20.000 gæster.

Også kulturen har været pænt besøgt, og marts måned sluttede af med to helt udsolgte koncerter med skotske Runrig og med danske Michael Falch og Poul Krebs.

KCL Badeland og Motion har oplevet en pæn fremgang i forhold til 2015, hvor badelandet som bekendt var lukket næsten tre måneder. Det samlede besøgstal for badeland og motion nåede i årets tre første måneder op på 78.000 gæster, hvilket KCL betegner som tilfredsstillende. Det nyrenoverede badeland er blevet taget rigtig godt imod af såvel svømmerne som de mange øvrige brugere. KCL oplyser, at flere og flere udenbys gæster besøger badelandet i weekender og ferier.   

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. april 2019, 10:00
45 danske virksomheder har siden tirsdag den 26. marts haft ekstra grund til at smile og dele highfives ud på kontoret.
16. april 2019, 15:00
Skive Kommune har længe ligget i den absolutte top, når det kommer til byggesagsbehandlingstid.
9. april 2019, 11:00
I påsken, fra den 13. april til den 22. april kl. 11.00-16.00, er der planlagt en skattejagt rundt på Borgen.
3. april 2019, 11:00
Fra den 2. til den 4. maj 2019 løber Skivemødet af stablen for anden gang.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring