Basix synger i Højslev Kirke

Foto: Basix
KULTUR:

Onsdag den 2. december synger vokalgruppen Basix julekoncert i Højslev Kirke.

Som publikum til Basix’ julekoncerter 2015 kan man godt skrue forventningerne op.  Danmarks ubetinget bedste a capellagruppe har nu i 14 år leveret julekoncertoplevelser ud over det sædvanlige med smukke versioner af de kendte og elskede juleklassikere samt nye, rørende originalkompositioner fra gruppen selv. Det er en opløftende, charmerende, rørende, hamrende musikalsk og yderst vanedannende oplevelse! År efter år finder flere og flere ud af, at det netop er denne koncert, der skal til for at julestemningen er sikret.

Forrige år præsenterede Basix den længe ventede efterfølger til gruppens prisbelønnede guld-julealbum ”Christmastime”. Cd’en har titlen ”Christmas Fan”, og repertoiret spænder vidt og tager os med hele vejen rundt i julemusikkens stemningsfulde univers – fra smægtende krystalklare ballader til festlige, energiske popnumre. Albummet har fået fornemme CARA-priser, nemlig for ”Best Holiday Album” og “Best Holiday Song”.

Et møde med Basix er ikke bare en koncertoplevelse – det er et nærværende møde med seks tiltalende personligheder, der med charme, hjerte, eftertænksomhed og tilstedeværelse fører os ind i musikken. Og når det hele er ovre, har man som publikum ikke bare været til koncert med Basix, man har været sammen med dem og en del af det hele!

Gruppen har udgivet 7 albums, som alle er blevet modtaget med ros, guld, platin, anerkendelse og priser, både nationalt og internationalt. De er for længst blevet opdaget af det udenlandske marked og har i de seneste år tourneret i USA, England, Holland, Belgien, Schweiz, Tyskland, Cypern, Norge, Sverige, Estland og Slovakiet ,Taiwan, Singapore og Kina.

Billetter og info fåes på basixbillet@gmail.com eller 2027 3448

Billetprisen er 150,- kroner

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
24. september 2018, 08:00
Den 28. september fejrer Skive Musikskole 50 års jubilæum med masser af gratis eftermiddagskoncerter.
21. september 2018, 16:00
Samlet indsats med fælles sekretariat og involvering af alle interessenter skal koble kommunerne på det jyske motorvejsnet.
21. september 2018, 08:00
Agertoften i Skive står for en renovering af både fortov og kantsten, som sættes i gang af Skive Kommunes folk fra entreprenørgården. Fortovsfliser vil blive udskiftet med nye af samme type som eksisterende

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring